Magija

Lav i Djevica-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni horoskop

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Kako se slažu Lav i Djevica u horoskopu?

U ranim razdobljima ove veze, Lav i Djevica često ne vide ništa drugo jedno u drugome osim mana. Lav može izgledati samovlasnički a Djevica kritičarski nastrojeno. Ali ako jednom prestanu da se koncentriraju na mane partnera, mogu dosta naučiti o partnerovim vrlinama i snagama. Lav voli gospodari a Djevica da ugodi, što na površini može izgledati kao podloga za perfektnu vezu! Ipak, život je više od relacije gospodar / sluga, dakle treba se pogledati malo dublje u ovaj spoj: financijski, Djevica voli trošiti, ali Lav je na ovom polju izdašniji, njihove razlike što se financija tiče uključuju niz stvari (kao što su planiranje proračuna i stavljanje novca na stranu za budućnost). Lav živi za trenutak, u sadašnjosti, dok Djevica egzistira u mentalnom svijetu budućnosti – ovo može izazvati velike tenzije između njih. Lav dosta toga može naučiti Djevicu o zabavi i uzbuđenjima, kao io spontanitet koji obično fali u Devičin životu. Djevica uči Lava strpljivošću i fokusira njihove osnovne principe i opravdanja.

Lav može pomisliti da je Djevica previše kritična i pokušat je naučiti da ne shvaća sve tako ozbiljno. Djevica može nabediti Lava da je egocentričan i vlastoljubiv, ali ga može naučiti da bude obziran na potrebe drugih. Samolaskajući Lav će previdjeti Djevičinu težnju ka kritici, a Djevica će biti ponosna na Lavove uspjehe, dobar humor i njegovu prirodu dostojnu ljubavi. Lav je u stanju respektuje Devičin mudar i oprezan način mišljenja. Ako Djevica dozvoli Lavu da zgrabite svoj voljeni centar paznje i ako se uspije obuzdati od kritiziranja, ne bi trebali imati velikih barijera na putu ka sretnom zajedničkom životu. Ali Djevica se vrlo teško suzdržava. Tolerancija je glavni sastojak koji mora biti predstavljen ovom paru, ako stvarno žele zajednički uspjeh.

Djevica je rođena pod fleksibilnim, promjenjivim znakom, dok je Lav tvrdoglavi, fiksni znak. Seksualno, Djevici treba vremena da se uzbudi, ali kada jednom krene, to uzbuđenje može kreirati jaku eksploziju. Samo pitanje je: Posjeduje li Lav toliko strpljenja? Njegova vatrena seksualnost se ne poklapa s Devičin, jer Djevicu je s njegove strane lako zadovoljiti, pa nema potrebe za fantaziranja i igre. Ovo dvoje su perfektno u stanju uništiti jedan drugoga, jer Djevica je zemljani a Lav vatreni znak Zodijaka. Djevica zna uništiti Lviv entuzijazam, dok Lav posjeduje snagu da uprlja Devičin čula prekomjernim prikazivanjem emocija. Lav voli da mu se drugi dive i da ga hvale, dok je Djevica više naklonjena zadirkivanju i voli ispušta zrak iz Lavovog napuhanog ega – previše toga i lav će se okrenuti i otići.

Na poslovnom planu će ovo dvoje isto suočavati s problemima, jer ni jedan partner ne pokazuje respekt za akcije i ideje drugog. Isto tako, za Djevicu i Lava ni prijateljski odnosi nisu tipični.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK