Magija

Lav i Lav-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni horoskop

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Kako se slažu dva Lava u horoskopu?

Lav je smatran kraljem svih životinja, pa se i kombinacija Lav – Lav smatra energičnom i punom entuzijazma dvoje rođenih biti vođe. Ipak, oboje se moraju naučiti suzdržavanju ako žele ova veza zaista bude kompatibilna. Kad vatreni Kralj sretne vatrenu Kraljicu, ljubavni plamenovi i krici strasti nadaleko se čuju! Lav je monarh Zodijaka, pa je ovaj Rojalni spoj obično sa zanimanjem praćen od strane drugih ljudi, jer je izložen očima publike.

S jakim, dominantnim karakteristikama njihovih karaktera, dva Lava će vrlo teško biti u stanju da se slože tako dobro kao ostali identični horoskopski znaci međusobno. Za muškog Lava će biti sasvim prirodno da predpodstavi da je on vođa i gazda u ovoj vezi, mada će se oko predvodničke stolice prvo morati i boriti protiv svoje partnerice, jer i ona sasvim prirodno i instinktivno osjeća da je rođena da bude vođa. Ona nikada neće biti u stanju prihvatiti naređenja od svog partnera, niti će u ovom slučaju on ikada prihvaćati njena naređenja. Lav je podanik Sunca, dakle središnja zvijezda našeg solarnog sustava uzvišeno zrači na ljubav ova dva nepokorna bića. Da bi uspjeli zajedno, puno kompromisa moraju prihvatiti, jer je za njih oboje teško da dijele tron ​​i centar pažnje u kojem svatko od njih želi se nalazi sam. Lav je fiksni horokopski znak, dakle ego-konflikti između dva Lava mogu biti uzburkani i burni. Najbolja solucija bi bila da jasno podjele i markiraju teritorija, tako da su odgovornosti, prednosti i koristi jednako podijeljene. Seks je neka vrsta unutrašnje potrebe za njih oboje i srećom da vole iste stvari, jer čak iako njihov ljubavni život nije baš maštovit, barem je vruć i zadovoljavajući – Lavovi posjeduju jak seksualni nagon; ovo dvoje će vjerojatno puno vremena provoditi zajedno u krevetu.

Njihova potreba za pažnjom publike može rezultirati sklonošću da zajednički dom pretvpre u binu, na kojoj od strane prijatelja i familije mogu biti obožavani. Lavovi su općenito životni kockaroši i njihove financijske afere teže biti jako nestabilne. To je razlog zbog čega je u vezi dva Lava veoma važno da oboje imaju vlastite karijere i zarade, tako da barem jedan može plaćati svakodnevne račune, ako drugi posrne. Intenzitet veze dva Lava može se razviti u doživotnu ljubav ili doživotnu mržnju. Karijera je jako važna za ljude rođene pod ovim znakom, što u uniji dva Lava može dovesti do velike međusobne kompeticije. Muškarac Lav od svoje supruge očekuje da ga ona prati i podupire, što neće baš u potpunosti dobiti od svojeglave i neovisne Lavice, pa će mu se ona učiniti sasvim neprirodna i čudna. Jedina šansa za uspjeh ove veze je podjela uloga: ona se mora zadovoljiti vladanjem nad domaćinstvom, da bi on mogao zablistati svojom poslovnom karijerom u socialnom svijetu.

Ova veza je spoj dviju pozitivnih individua opremljenih vrlo jakim voljama – dva vladara u jednoj zemlji, koja nije dovoljno velika za oboje i oni to vrlo dobro znaju.

Problem je u tome što su oboje toliko koncentrirani na ljubav koju dobivaju jedno od drugoga, da vrlo često ignoriraju realne fakte. Lav bi mnogo bolje bio zbrinut s partnerom koji pripada nekom drugom horoskopskom znaku, više kompatibilnom od njegovog osobnog – to vrijedi za sve vrste odnosa, od poslovnih do ljubavnih.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK