Magija

Lav i Škorpion-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni horoskop

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Kako se slažu Lav i Škorpion u horoskopu?

Škorpion ima potrebu biti respektovana i željena, dok Lav želi biti obozavan i hvaljen. Škorpion ima običaj da promatra i proučava svakog tko joj padne šaka, ali će biti jako uvrijeđena ako Lav pokuša prouči njenu škorpijsku ličnost. Lav je verbalno jako otvoren i nesuzdržan, ali neće uvijek reći sve o sebi, što dovodi do situacije da, ako Škorpion otkrije skriveno, pada u opće negodovanje i vatrene prosvjede, bez obzira o kako nevaznim stvarima se radilo. Žena Skorpija je previše zahtjevna za muškarca Lava.

Ljubomora igra veliku ulogu u familijarnim prepirkama. U suštini bi ovo trebala biti jedna od jako kompatibilnih kombinacija, ali duga i sretna veza je ovim znacima više naklonjena u ljubavi između žene Lava i muškarca Škorpiona. Energičan i ciljem orijentisan Lav jako će biti zaintrigiran i privučen, jer prepredenosti Škorpijin su legendarne. Škorpion očekuje partnerovu totalnu udubljenost i interes za njezin život i posao, što često zna ugusi Lava i nanese joj dosta nezadovoljstva i frustracije. Oboje posjeduju vrlo jake volje i generalno i konstantno su u stanju stvoriti olujne momente. Bez međusobnog davanja i uzimanja, pred njima je trnovit put.

U svakom slučaju, i Lav i Škorpion pripadaju fiksnim znacima, oboje posjeduju sličnu količinu smjelosti, odlučnosti i izdržljivosti, ali ne i istu količinu prepredenosti. Sunce upravlja egom i daje toplinu i svjetlost, pa i Lav zaista zrači tim tipom energije i entuzijazma.

Škorpijin Mars je ratnik, odlučan i borben, a Pluton ima utjecaja Škorpijin skrivene misli. Susret Lava i Škorpiona može dovesti do vrućih eksplozija požude, barem u ranim fazama veze, dok su oboje puni energije i strasti. Seksualni odnosi su područje gdje Lav ispunjava Škorpijin želje. Upravljan kućom seksa, Pluton utječe na ideju regeneracije i obnove, to je ujedno i glavna tema u Škorpijinog života. Ipak, Škorpion često propusti da zadovolji Lavovu potrebu za obozavajuci publikom i konstantnom željom da zabavi. Škorpion radije dominira nego obožava, a to se ne slaže dobro sa Lavovom uzvišenom pozicijom.

Kao i elementi koji na njih utječu, ovo dvoje su u stanju uništiti jedno drugo. Ipak, oboje će realizirati da da njihove beznačajne svađe ne nanose realne konsekvence, i dok god oboje drže svoj ego na lancu i prihvate prioritet zajedničke veze i života, njihovi konflikti obično budu riješeni. Oboje posjeduju vrlo jake, mada strategijski različite osobnosti.

Što se poslovnih odnosa tiče, ova kombinacija Vatre i Vode neće biti u stanju preživjeti ni prve potpise poslovnih ugovora, jer ovo dvoje će uvijek naći razloga za nesuglasice. Previše su jake, samostalne i previše različite osobnosti da bi mogli da se ujedine i uspješno surađuju.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK