Magija

Lav i Strijelac-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni horoskop

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Kako se slažu Lav i Strijelac u horoskopu?

Spoj Lava i Strijelca je često odlična kombinacija. Kaže se da se vatra suzbija vatrom (klin se klinom izbija), i to baš izgleda da paše opisu ove veze. Oboje vole promjene i uzbuđenja i posjeduju veliko oduševljenje za život. Mada, oboje su dominantni i to je grm iza kojeg vreba opasnost!

To može dovesti do problema, ako Lav pokuša Strijelca liši visokog dominantnog cina i odgura ga u stranu. Strijelac, pod svojom nezavisnom prirodom će prosvjedovati, što može dovesti do ozbiljnog rascjepa veze … Ovo dvoje posjeduju instinktivno razumijevanje za potrebe jedno drugog i oboje su jako otvoreni po pitanju seksualnih zadovoljstava, bez straha od fizičkog kontakta.

Lavom upravlja entuzijazam Sunca a Strijelcem sreća Jupitera. Sunce kao centar našeg solarnog sustava, je vladar srca, dakle zauzvrat za Lavovu lojalnost i toplinu, Strijelac je više nego spreman pružiti Lavu priliku da bude u centru pažnje.

Jupiter je spiritualno naklonjen, pa seks za Strijelca može biti pristup Visle stupnjevima svjesnosti. Strijelac ima problema da razumije Lavove izlive ljubomore zbog njegovih par bezazlenih flertova, ipak i on će Lava čuvati jako posesivno. Strijelac je sportaš i voli provoditi vrijeme vani i neće imati ništa protiv da Lav po svom izboru uživa u komfortu zajedničkog gnijezda, dok god mogu dogovoriti i oko zajedničkih rekreacijskih zanimanja. Ljubav će doprinijeti svoj udio da i to funkcionira.

Ovo je pretežno jako dobra kombinacija, osim ako Strijelac poželi više slobode a Lav počne pretjerano zapovijedati i gazduje. Oboje su često jako respektovani u društvu i trebaju posvetiti više pažnje međusobnom respektovanja. Strijelcu može dosaditi Lavova egocentričnost, jer on uživa da zrači i bude obožavan – i Strijelac mu redo cini te usluge, ali ponekad se jednostavno umori od Lavovog konstantnog zahtijevanja biti uzdignut. Pošto je otvorenost Strelčevu zlatni ključić, ponekad, izveden iz takta, sa otrovnom otvorenošću zna da povredi Lavova osjećaje. Strijelac regiji promjenjivim znacima Zodijaka i ima potrebu za jačim i stabilnijim partnerom od samog sebe, dok Lav, fiksni znak Zodijaka, ima potrebu za većim mogućnostima u ljubavi. Lavova duboka snaga i dobro srce daju veliku potporu Strijelcu, čiji prirodni optimizam i volja za riskiranje odgovaraju stavovima Lavove ličnosti. Zajedno mogu biti jak tim i ova veza može biti vrlo uzbudljiva i dugotrajna.

Što se poslovnih odnosa tiče, oboje se oslanjaju na logiku u poslovnim okvirima iu stanju su održati respekt prema osjećajima i idejama drugoga. Vaze i za dobre poznavaoce ljudi, pa će taj svoj talenat koristiti pri izabiranju dobrih radnika koji će pomagati rastu i razvitku posla.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK