Lav i Vaga-Slaganje znakova i uporedni horoskop

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Kako se slažu Lav i Vaga u horoskopu?

Sunce, vladar Lava i Venera, vladar Vage, obično formiraju jake i luksuzne aspekte. Oba znaka vole luksuz i veoma su naklonjeni umjetnosti. Lav uživa u dobroj raspravku i diskusiji, koja po njegovom mišljenju raščišćava mnoge nesporazume, mada to ne raduje dušu miroljubive i harmonične Vage. Svaki pokušaj mirnog razgovora o njihovim razlikama, sudara se s vatrenim temperamentom Lava, a takve situacije Vaga smatra ružnim, neuravnoteženim i neugodnim. Ta žustrina se može pokazati kao previše naporna za senzitivnu Vaginu prirodu, mada ovo dvoje ako se slože, mogu imati dosta toga zajedničkog i dobrog za odrzavanje ove veze. Lav zahtjeva konstantno laskanje i ulagivanje, što može izazvati probleme. Ova komplicirana mješavina Vage i Lava je puna okusa! Vaga je fokalna točka elegancije u Zodijaku iu gladnoj je potrazi za fascinacijom. Vaga živi za ljubav i stil, dok je Lav drzak, blistav i pun dobrodušnosti i života. Lav uživa biti u centru pažnje, zna biti jako dobar performista i vrlo je izdržljiv u tome. Lav se lako nađe zaveden umjetničkim, elegantnim i ljubaznim držanjem Vage, a Vaga je fascinirana lavovima uvjereni i sigurnim komandnim stavom.

Oboje su veliki romantičari i seksualna harmonija je barem u početku zanosna i bajna, jer su im seksualni apetiti skoro isti … ali skoro: Vagi je potreban sjaj, fantazija i dobra atmosfera u spavaćoj sobi dok Lavov prilaz seksu može biti i totalno direktan i bez uvoda, što bi sa nekim drugim partnerom možda bilo i ugodno, ali sa Vagom se Lavove seksualne gladi ne utole baš do kraja, zbog čestih, višesatnih svađa i uvjeravanja …

Oboje gaje ljubav ka luksuzu, izlascima, zabavama i kreiranju lijepe okoliša. Njihov smisao za socijalnu pravdu je jak, pa mogu sačinjavati dobar tim, jer Vaga je idealni dvoranin u Lavovoj sudskoj dvorani. Zrak stimulira Vatru i pomaže joj da raste i razvija se, dakle ako su ovo dvoje tim, sve je na domaku mogućnosti, ali oboje moraju biti osvrtljivi na osjećaje partnera i njegove individualne želje. Lviv akcijsko orijentiran prilaz projektima može izazvati konflikte s više promišljenim akcijskim prilazima partnera u znaku Vage.

Oboje posjeduju široke interese i mada je Lav više umiješan a Vaga više rezervirana, često imaju jako dobrih tema za razgovor. Vaga je zračni znak, a Lav vatreni znak Zodijaka, aspekti koji ovoj vezi daju dinamiku i moć da dogura do dalekih cesta o kojima nitko od njih nije ni sanjao. Ali Vaga kao kardinalni znak, neće dobiti šansu da dobre ideje nametne fiksnom Lavu, sem toga njihovi periodi lijenosti neće biti tako konduktivni prema uspješnim poslovnim odnosima između ova dva znaka. Bilo kakav tip poslovnih odluka proizvest duge debate i raspravke ili čak velike svađe i borbe. Vrlo loša kombinacija za poslobni odnose.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK