Lav / Lav-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

“Vanjština lava nimalo ne skriva njegove velike unutarnje kvalitete”, kaze Bifon u svojoj enciklopediji životinja, “on ima impozantnu pojavu, siguran pogled, ponosne pokrete i strašan glas” … Na ljudskom planu je ovakav portret složeniji, jer je psihologija astrološkog Lava bogatija od životinjske. Moguća ponašanja također su raznovrsnija.

“Hoću dakle mogu”, često misli Lav koji ima i Ascendant Lava. Iz ovog spoja rađa se neodoljiva ličnost, čijem magnetizmu je nemoguće pobjeći, posebno zbog činjenice da ništa u njoj nije umjetno. Ali, ona nema uvijek u sebi dovoljno sredstava da svoje ciljeve i ostvari. Događa se da sebe prerano shvati kao veću nego što jest, da povjeruje kako je predodređena za neki posao prije nego što je stekla znanja potrebna za njegovo obavljanje.

Ponos je tada sprečava da učini napor neophodan za dobro savlađivanje discipline. Malo sklona samokritici i poniznosti, tada se gubi u iluzijama i dopušta da je pobjede taština, sujeta i žeđ za uspjehom koja se katkad graniči s karijerizma. Nije rijetkost vidjeti je kako stremi veličini i velikodušnosti, povlasticama moćnih. Kad je netko jak, može sebi dopustiti da daje i donosi drugima ono što im nedostaje. Udobno smješten u svojoj superiornosti, Lav – Lav zrači velikodušnim suverenitetom. U društvu on nalazi udoban teren na kome će demonstrirati svoje samopouzdanje i uglavnom uspijeva djeluje s elegancijom.

Posto nema dara za sitničavost i lukavstva, on bi da lebdi iznad materijalnih pitanja kao gospodar svojih nagonskih impulsa i svjesni kovač svoje ličnosti. Voli da vjeruje kako je sam od sebe učinio to što jest, trijumfujući nad utjecajima … Ovdje, dakle, lako nalazimo snagu volje i duh inicijative, vulkanski temperament, možda neelastičan, ali siguran u sebe, za kojeg ne postoje prepreke. Ipak, u dubini duše naći ćemo dobro i bezazleno biće, spremno da se prepusti osjećajima i koje, gotovo nevjerojatno, nije svjesno oružja koje posjeduje …

– Sa Vama nema sredine ili ćete se shvatiti ozbiljno i onda pokušati nametnuti drugima svoj zakon, s čvrstom vjerom u svoju osobnost ili ćete biti potpuno suprotno od toga, i od širokog i veličanstvenog Lava, bit ćete potpuno satrvena ličnost! Najbolji način da odigrate duplo pripadanje Lavu je – da ponekad prijeđete prekoputa, u Vodenjaka, i da time potvrditi svoju potrebu za slobodom i neovisnošću, ljubav za najširokogrudije ideje. A to ćete učiniti ako ustupite mjesto onima koje biste mogli natjerati da Vas vole.

Vaše prisustvo se osjeća u svakoj situaciji, u svemu što radite ste dramatični i volite se projicirati na publiku. Uvijek ste u centru pažnje i možda ćete morati na težak način naučiti dijeliti centralno mjesto, ali ipak, većina će se sunčati u sjaju topline, optimizma i velikodušnosti kojom zračite. Vrlo ste plemeniti, bez da nešto tražite za uzvrat, ali reagujete bolno kada Vas razočaraju i prevare oni kojima ste pružili svo svoje razumijevanje i podršku. Vaša negativna osobina: loše postavljen i upravljen ponos. Povedite računa o svojoj gordosti koja će Vas nagovarati da ubedite sebe da ste nepobjedivi …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD