Magija

LAV-Ljubavne veze, astrološki pokazatelji (astrologija)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Veza s muškarcem u znaku Lava – s jedinstvenim načinom uživanja u životu, veseloj naravi i samopouzdanjem, muškarac u znaku Lava veoma privlači suprotan pol. Nije ni čudo što ima reputaciju da lomi mnoga srca. I uopće nema tako darežljivog, nježnog i predanog ljubavnika. Bez ljubavi, vrlo je vjerojatno da će biti tužan, usamljen i potišten. U romantičnim odnosima on može izraziti svoja jaka osjećanja. On će svojim zavodničkim ponašanjem, koje je nalik igri, mučiti i zadirkivati ​​svoju partnericu. Njegova sklonost ka dramatizaciji će povećati romantiku u njegovim vezama. Lav je posesivan i ljubomoran ljubavnik. On će biti vjeran, i također će zauzvrat zahtijevati odanost i od svoje partnerice. On je uzbudljiv i ima dosta ljubavi pružiti.

Veza s ženom u znaku Lava – ona je vrsta žene koja privlači poglede pune divljenja gdje god se pojavi. Žena u znaku Lava zahtjeva dosta toga od svog partnera. Zauzvrat, ona ima dosta toga pružiti. Njezina prirodna vesela narav, strast i kreativnost iskazaće se na pravi način kroz njene romantične odnose. Kada ona voli, ona to čini sa cijelim srcem. Ona je popularna žena i njezin partner mora biti spreman na konkurenciju. Ona voli da misli da je ona ta koja postavlja pravila, ali jak muškarac će znati koliko slobode može joj dozvoli. Posesivan, ljubomoran partner bi oboma učinio život teškim i kompliciranim. Žena u znaku Lava mora biti konstantno uvjeravani da je privlačna suprotnom spolu. Njezina flertovanja su zato bezopasna, jer je ona u stvari, žena za jednog muškarca.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK