Lav-Mjesečni horoskop za kolovoz 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

posao

Razdoblje počinje stelijum Sunca, Merkura i Venere u vašem znaku, što vas potiče da budete aktivniji na poslovnom planu. Istovremeno, bit ćete vrlo traženi jer mnogi ozbiljno računaju na vas u budućim projektima. Ukratko, nalazite se u izuzetno dobrom razdoblju za napredovanje na poslu. Budite poduzetni i učiniti sve što u vašoj moći kako biste postigli uspjeh na duge staze. Trigon sa Saturnom iz Strijelca daje vam unutarnju sigurnost i osigurava postojanost svih planova, i ustrajnost pothvata. Kratak period od ulaska Marsa u znak Strijelca do izlaska Venere iz Lava biće izuzetno povoljan, pa bi bilo dobro iskoristiti sve svoje potencijale u ostvarnje zacrtanih ciljeva. Imajte na umu da su dani od 2. do 5. kolovoza vrlo bitni po svim razinama. Nakon 5. kolovoza planetarni aspekti više ukazuju na dešavanja vezana za novac nego za posao, pa se tada fokusirajte na rješavanje financijskih problema, kao i na raščišćavanje dugova i potraživanja.

ljubav

Venera u vašem znaku pojačava vašu želju za novim emotivnim doživljajima, ali i šanse da se vaš sanjarije pretvore u konkretna dešavanja. Ali, koliko god aspekti bili povoljni ili izazovni, ništa se neće dogoditi ukoliko ne promijenite svoje ponašanje. Ako nastavite i dalje svoje potrebe stavljate u prvi plan, nećete moći uspostaviti harmoničnu vezu i ispunite očekivanja. Također, Saturn, vladar vašeg sedmog polja, ulaskom Marsa u isti znak ukazuje na sklonost kompliciranja odnosa, sukoba u vezi ili komunikaciji s prijateljima. Sve partnerske odnose do kraja perioda oslikavaće ovaj aspekt, stoga bi bilo najbolje da ne pokušavate ispravljate krivu Drinu, ni druge krivine, nego da pustite stvari da teku bez opterećenja. To posebno vrijedi za 18. kolovoza kada se pun Mjesec nalazi u vašem polju partnerstva.

Zdravlje

Napetost čini cijeli organizam uzdrmanim. Pokušajte se opustiti i da ne podliježete previše stresnim situacijama s posla.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €