Lav-Mjesečni horoskop za rujan 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

ljubav

Jupiter vlada vašim poljem ljubavi I njegov ulazak u znak Vage, znak harmonije I partnerstava I vaš polje komunikacije, susreta, novih poznanstava – donijet će vam više šansi da se po ovim pitanjima pokrenuti. Ipak, ne treba zaboraviti da je pomračenje sunca, vašeg vladara početkom mjeseca značajan događaj za vas osobno I da će se svakako odraziti I kroz vaš emotivne odnose. Osjećaj da neke stvari morate promijeniti što prije u emotivnim vezama I brakovima postat će jako naglašen I sigurno je da će neki odnosi u ovom periodu biti poljuljani, čak I na granici prekida. Skriveni problemi mogu isplivati ​​na površinu I neophodno je da se vi I voljena osoba postavite odgovorno prema vezi ili braku. Prva dekada je naročito “stegnuta” I odnos može biti distanciran I zahlađene. Da bi se stvari popravile, neophodna je dobra komunikacija I spremnost za dogovor, što će vam Jupiter I omogućiti. Neki od vas će na najbolji mogući način “spasiti” svoje emotivne relacije, tako što će s partnerom otići na par dana negdje daleko od svih … .Moguće je povratiti dogovor, ali i strast, pa nemojte odustajati tako lako ako u vašim vezama nešto ” škripi “. Što se slobodnih pripadnika znaka tiče, vi neke situacije morate “prelomiti” u sebi. Ovo može biti konačno odustajanje od bivšeg emotivnog partnera s kojim pokušavate obnovite odnos, ali se može odraziti I na taj način da shvaćate da se uzalud trudite oko nekoga tko vam je simpatičan I da od tog posla I cijele priče nema ništa. Ne brinite, od polovice mjeseca dolazi vaše vrijeme za uživanje, strast I ljubav!

posao

Pomrčina Sunca u polju posla I novca, ali I pomračenje Mjeseca u polju koje obuhvaća krize, promjene, preokrete I novac od ugovora svakako će utjecati na vaš poslovni segment. Ono što do sada nije funkcioniralo kako treba I za što ste vi već znali da je teško da ćete uspjeti ostvariti, sada će doći do konačnog kraja. Lavovi će shvatiti da su im potrebne promjene, neki od vas će napraviti kompletan zaokret u poslovanju, dok će drugi staviti točku na trenutne radne pozicije I okrenuti se traženju novog posla koji će ispuniti njihove potrebe. Od drugog dijela mjeseca situacija će krenuti da se raščišćava I povoljne okolnosti će se velikom brzinom pojavljivati ​​pred vama. I privatni poslovi će krenuti uzlaznom linijom. U suštini, ovaj period trebate da shvatite kao veliku mogućnost koju vam nebo daje da ostavite ono što ne valja I okrenete se onom što je isplativo po vas. Do kraja druge dekade financijski segment će “kolebljivo”, mogući su jači troškovi, kašnjenja isplata, a ovo definitivno nije vrijeme za investicije.

Zdravlje

Stres će uzrokovati jači pad imuniteta koji će biti naročito naglašen u prve dvije dekade rujna. Morat ćete naći način da se I fizički, ali I psihički dignete – kroz praznik, kroz zdrav način prehrane, kroz blagu rekreaciju I opuštanje.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD