Lav-Mjesečni horoskop za studeni 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

ljubav

Ulazite u ovaj mjesec s još uvijek vrlo aktualnom konjukcijom Venere I Saturna u svom polju ljubavi. Neki od vas nikako ne uspijevaju prevladati prošlost, a to vas sputava I koči I ne dozvoljava da vidite da oko vas ima itekako prilika za emotivnu sreću. Savjet za vas – ako ništa ne uspijete učiniti tijekom prve dekade studenog, ako ne uspijete obnoviti kontakt sa bivšom ljubavi, zaboravite I krenite dalje. Ovaj život je prekratak da biste dozvolili sebi da kasnije žalite zbog propuštenih prilika. Za vas koji ste slobodnog srca – ovaj mjesec tijekom cijelog svog toka donosi ljubavne šanse. Uživajte u izlascima I provodu s prijateljima, družite se I upoznajte nove ljude. Itekako se neka osoba može izdvojiti I uvelike zagolicati vašu pažnju. Također – prilike vam idu I kroz polje posla. U suštini – ovo je odličan ljubavni mjesec, samo ako prihvatite sve ono lijepo što vam se nudi. Oni u emotivnim vezama I brakovima morat će u svoje ljubavne relacije ulažu nešto više snage I energije. Odnos s voljenom osobom će biti promjenljiv, naročito tijekom prve dvije dekade, kada češće nego inače mogu postojati razmimoilaženja I komplicirane situacije između vas dvoje. Iako će treća dekada donijeti smirenje I korektniju komunikaciju, I dalje ćete morati biti na oprezu I da se odnosite jedno prema drugom s velikim poštovanjem I obzirom.

posao

Iako ćete u prve dvije dekade studenog osjećati veći pritisak na sebe I često biti u razmišljanjima na koji način ćete uspjeti pokrenuti poslovni segment onako kako želite, kada budete sumirali rezultate na kraju mjeseca, shvatit ćete da u suštini niste prošli ni malo loše. U suštini, ono što će vas najviše “boljeti” jeste financijska stabilnost, koja će vam nekako non stop izmicati iz ruku. Ili će priljevi biti smanjeni ili ćete imati problem s naplatom potraživanja. Ovakva situacija će se preokrenuti tijekom drugog dijela mjeseca, a tada vam se otvaraju šanse I unijeti neke veće pozitivne promjene u poslovni segment. Ovaj je period pogodan I za nezaposlene Lavove, a onima koji su već u radnom odnosu, tada može stići ponuda koju će biti teško odbiti. Šansa da napravite neki veći zaokret u poslovanju, ali I da dobijete prilično unosan dodatni angažman.

Zdravlje

Mars izlazi iz vašeg polja zdravlja tijekom prve dekade studenog, što će dosta olakšati ovaj segment. Ipak, sve do kraja druge dekade morate voditi računa o svom imunitetu, jer ćete biti lako podložni upalama I infekcijama, naročito urogenitalnog trakta. Ostatak mjeseca je povoljan po vas.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD