Lav-Mjesečni horoskop za veljaču 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

ljubav

Dosta ste nervozno zakoračili u februar mjesec. Umetati neki put biti teški sami sebi, a kako će biti vašem emotivnom ili bračnom partneru – to već samo on zna. Mars u polju doma donosi povišenu energiju, pa će biti situacija gdje vi I partner dolazite do otvorene konfrontacije, I gdje je strasti prilično teško smiriti, pošto ste oboje nedokazani I želite istjerate svoje. Najbolji način bi naravno bio kanalisati strasti u pravcu spavaće sobe, ali je pitanje da li će takav metod baš uvijek funkcionirati. One emotivne veze koje su već “načete” tijekom prethodnog razdoblja sada mogu doći do ozbiljnog zahlađenja, a jedino će vas spasiti ako se malo distancirate jedno od drugog, okrenete osobnim prioritetima, I pustite da vas trenutno ludilo prođe. Ni ulazak vašeg vladara u znak Riba u trećoj dekadi neće donijeti neko poboljšanje, štoviše – pojedini Lavovi se tada mogu okrenuti tajnim vezama I švrljanje, potiskujući ono što u njihovoj vezi ne valja na taj način. Nije vam baš neko rješenje, znati … .pogotovo što vas budno oko voljene osobe prati. Ako ste slobodni, malo je vjerojatno da ćete promijeniti svoj status tijekom veljače. Istina je da će se prilike itekako uzmuvati oko vas, ali vas je želja za smirivanjem I stabilnošću u ljubavi prošla (nije ni nešto naročito dugo trajala, da se ne lažemo) I više ćete biti okrenuti flertovanju I osvajanju. Vrijeme ćete provoditi s prijateljima, u izlascima ili sudjelovati na društvenim okupljanjima. Sve vas interesuje, dobro se osjećate, ali ne nalazite pravi poticaj da se skrasite. Ma uživajte!

posao

Iako pozicija vašeg vladara Sunca, na samom početku mjeseca obećava stabilnost u postojećim poslovima I mogućnosti da ostvarite one promjene koje priželjkujete, ipak ćete morati biti dosta oprezni. Mars iz znaka Škorpiona kvadrira I vaš znak, ali I vaš polje poslovno partnerskih odnosa, pa može biti napetih situacija I ograničenja u onim poslovima u kojima biste baš željeli da se ostvarite. Povremeno će želja za promjenom ili napredovanjem biti tolika, da ćete djelovati impulzivno I biti skloni riziku, što bi svakako trebalo izbjegavati, jer neće rezultirati dobro po vas. Bolja će situacija po vas biti u drugoj polovici veljače (tada ćete I izaći iz gomile obveza kojom ste zatrpani), tada je aktualno pokretanje novih suradnji, au tom razdoblju I oni koji su nezaposleni mogu potražiti priliku za sebe. Priljev novca će uglavnom biti dosta dobar, a kako se više budemo bližili kraju mjeseca, sve više mogućnosti za neke dodatne zarade će se otvarati. U ovom segmentu biste trebali biti dosta zadovoljni.

Zdravlje

Pripadnici mlađe populacije će dosta dobro proći ovaj period, ali vam se savjetuje malo više kretanja. Starijima su mogući problemi sa živcima, upalni procesi, a kralježnica I srce će biti slabe točke. Također, bilo bi dobro da odradite makar osnovne analize krvi.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €