Magija

Lav-Mržnja i sve negativne emocije njih umaraju i crpe njihovu energiju ….

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Sunce u Lavu imaju jaki ljudi. Oni koji mogu podnijeti sve stojećki, koje nećete vidjeti uplakane kada ih povrijedite. Svjesni su svoje jačine, svojih vrlina i svog velikog srca. Idu kroz život visoko podignute glave.

Shvaćaju da imaju samo ovaj život trenutno i teže da ga što kvalitetnije prožive. Uzimaju od života sve što im se ponudi, uz veliki zahvalni osmijeh i sijaju u svojoj najboljoj verziji sebe.

Kako će se njihov sjaj ispoljiti i što im najviše grije srce, pokazuju i ostale pozicije u natalnoj karti, ali ono što je zajedničko većini Lavova, jeste nepresušna volja za životom. Vladar njihovog znaka je upravo Sunce, stoga su oni svjetlost među ljudima. Obasjavaju živote, pogotovo svojih najbližih. Znaju reći pravu riječ, dati pravi komliment, sposobni su vidjeti dobro u svim ljudima.

Lavovi su smjeli su i otvoreni, ne podnose tajne i intrige. Šarmeri su i zavodnici. Posjeduju specifičan topli i srdačni magnetizam pa ih ljudi prirodno slijede i poštuju. Njihova gestikulacija i stav tijela odaje jačinu i stabilnost, samopoštovanje i sigurnost u vlastite vrijednosti.

Uvijek će sa visoko podignutom glavom prkosno pogledati onog koji im se na neki načn zamjeri. Ali će brzo oprostiti jer nisu zlopamtila. Mržnja i sve negativne emocije njih umaraju i crpe njihovu energiju, stoga ih lako propuste i odpuste pa nastavljaju dalje.

Osobe rođene pod ovim veličanstvenim znakom uzdižu druge. Njima je dosadno biti sam među zvijezdama. Nikad se ne zadovoljavaju malim željama, malim ljubavima, malim razmjenama nježnosti, jer su životni megalomani.

Uglavnom je znak Lav dodijeljen rođenjem (kroz podznak ili znak, položaj Mjeseca ili neke druge osobne planete) ljudima kojima je život dramatičan i na neki način javan pa makar iu užoj okolici, pa služi kao primjer drugima. Jačina i vjera u sebe je nešto što će životne situacije od njih i očekivati. Bez straha od tuđeg mišljenja, oni su u stanju govore onda kada to nitko drugi ne želi, da brane kada se nitko drugi ne usuđuje braniti, da vole kada se drugi boje da vole, da nasmijavaju i uljepšavaju život onda kada je zaista najteže …

U ljubavi Lavovi su vječiti optimisti, i gotovo uvijek su zaljubljeni u nekoga jer ne vole biti sami. Za njih je život prevelik dar da bi se trošio na samoću. Vole osvajaju i kada sretnu osobu koja im pomakne tlo pod nogama, borca ​​se za naklonost te osobe sve dok je ne osvoje. Imaju specifičan zanos i ponekad umiju biti teatralni u osvajanju, što samo govori o činjenici da su Lavovi jedan od znakova koji ima najviše uspjeha kod suprotnog spola.

Za njih, život bez ljubavi nema smisla. Partner će od jednog Lava uvijek dobiti poštovanje ali zna se kome pripada glavna uloga u odnosu. U većini slučajeva Lavovima to polazi za rukom, jer zaista iza te naglašene potrebe za pažnjom, krije se darežljiva osoba velikog srca koja umije pružiti dosta ljubavi.

Dakle, Lavovi vole puno, uživaju puno, sijaju puno, smiju se puno, unose radost u tuđe živote puno. A sve što traže zauzvrat je pažnja. Sunce ne bi sijalo kada ne bi bilo nikoga kome taj sjaj ne bi bio nužan.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK