Magija

Lav / Ovan-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

U ovoj kombinaciji dva znaka Vatre i trijumfalnog života rađa se stvorenje koje je istovremeno idealist i ambiciozno, zrelo za borbu i autoritativnost. Snaga volje i poduzetnosti su dvije kvalitete koji se harmonično prožimaju u ovoj ličnosti i stvaraju odskočnu dasku ka afirmaciji, ne samo materijalnoj vec osobnoj i moralnoj.

Riječ je o tipu koji je odlučno usmjeren ka akciji i uspjehu. To je heroj velikih bitaka antike, osvajač, generalni direktor, onaj koji vodi igru ​​… Ta sebična i moćna ličnost lako se zanese bilo da se razljuti ili oživi neku ideju. Treba naglasiti da više voli štiti nego biti štićena i pretežno sama organizira svoje planove da bi ostvarila iznenađujuće rezultate, zahvaljujući svom preduzimljivom duhu.

Lav – Ovan ima talent da uvjerava svojim stavom, samouvjerenošću, i magnetizmom. Volja i vlast u njemu su u praktično sirovom stanju. Nijanse, oklijevanja i premišljanja njemu su nepoznata; rijetko se preispituje ali ipak ne pretendira da jedino on zna istinu. Za njega je prije svega riječ o trošenju energije bez štednje, o utjecaju na tijek događaja, o obilježavanju svijeta (ili u nedostatku njega, svojih prijatelja i okoline) svojim pečatom.

Iz njegovih aktivnosti nikada nije isključen emocionalni život, već se njegova velika sposobnost da voli često sjedinjuje sa željom da štiti druge i upravlja njihovim životom. Sposoban je za ogromnu velikodušnost za koju ne traži ništa zauzvrat, ali bolno reagira ako je razočaran ili prevaren, osobito od ljudi koje je popeo na neki pijedestal …

– U osnovi ste nemirni, Vaš pristup svijetu je neposredan prije nego diplomatski. Prilično ste ekstrovertirani i tvrdoglavi, hrabri i dinamični, borite se za svoja uvjerenja, idete nalik na “blic” prema svijetu, prema životu, s idealizmom koji je skoro neiscrpan. Uvijek ste spremni za brz početak, puni optimizma i obećanja. Žeđ za slobodom i pustolovinama, sklonost riziku i stremljenje idealima čine od Vas velikog poduzetnika, istraživača, tvrdoglavog prethodnika i rođenog pionira – uglavnom ste obdareni velikom pokretljivošću i nepomerivim samopouzdanjem.

Energičniji ste od ostalih Lavova i veoma prodorni, te se čini da imate manje strpljenja i da ste samostalniji nego što stvarno jest. Naivni ste, iskreni, spontani, strastveni, širokogrudni, zavodljivi, kreativan tip i sve ćete učiniti da konačno trijumfuje pravda i da branite pogrešno optužene. Mrzite uskogudost, nišče duhom, kukavičluk. Od svega toga naprosto ste operirani. Vaša slabost: potrebno Vam je odobravanje drugih kako bi slika koju želite stvoriti o sebi pred sobom bila – potvrđena.

Često se zaljubljujete, ali cijenite svoju slobodu – obožavate neovisnost i sretni ste jedino kada je sve pod Vašom kontrolom. Zov Vašeg srca nikad nije uzaludan. Od onih koje volite očekujete da prevaziđu sebe i da postanu onakva idealna bića kakva Vi u njima vidite. Srećom, optimizam Vas često spašava od teških razočarenja … Još nešto – u Vašoj sudbini uloga roditelja imaće važnu ulogu – pozitivnu ili negativnu …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK