Lav / Rak-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ova kombinacija se može definirati kao dan i noć u istoj osobi; oni potiču velikodušno cvjetanje osobnosti ili njenu opasnu inflaciju. Emocionalnim impulsima u ovom spoju znaka i podznaka diktira i dominira osjećajnost Raka. Prirodno može doći do ozbiljnih unutarnjih sukoba ove dvije snage koje je teško kontrolirati; ipak prijemčiva priroda Raka ume znalački da se nosi sa takvim sukobima. Sa svoje strane, Vatrena priroda Lava potiče na ispravno prepoznavanje vlastitih snaga; s jedne strane, postoji želja za osobnim isticanjem, a s druge isto tako jaka težnja za osamljivanjem.

Tako se rađa ličnost u kojoj se bore proturječne snage, što je čini čas snažnom i sigurnom u sebe, čas nezadovoljnom i depresivnom. Sebeljublje je jako ali i vrlo osjetljivo. Tako, kontrast preobilne snage Lava i tvrdoglavog zaziranja od borbe karakterističnog za Raka, pokušavaju naći neku svoju harmoniju. Međutim, to ne sprečava takvu osobu da pokaže istinski talent u stjecanju čvrste materijalne sigurnosti, što je ili težnja Raka, koji je ljubitelj udobnosti, ili Lava, koji u društvenoj poziciji vidi pogodno sredstvo da iskaže svoje mogućnosti i zadobije ugledno mjesto u životu …

– Vaša egzistencija je u velikoj mjeri pod utjecajem obiteljskih slika i obiteljskog života. Vi ste mirniji, stidljiviji i osjećajniji nego tipični Lav i dajete prednost kućnom i obiteljskom okruženju. Puni ste mašte i ponekad živite u jednom nestvarnom svijetu. Važni su Vam tradicija i rodoljublje; volite da skupljate stvari i da se vraćate u prošlost. Emocije su Vam veoma jake. Uživate u romantičnim i neobičnim događajima i avanturama. U Vama postoji imaginacija, fantazija, izvjesna kreativnost ali i ukus za lijepe stvari.

Vaš autoritet je uvijek obojen izvjesnom brigom za druge – vrlo često se okrećete tuđim željama i potrebama. U osnovi ste stidljivi pa su Vam, da biste stvarno procvjetali, potrebni ljubav i ohrabrenje. Strah od ismijavanja ili kritike, ponekad Vas čini diskretnom, diplomatične i konvencionalnom osobom; zbog urođene nesigurnosti, povlačite se pred svim neprijatnim stvarima. U ponašanju ste graciozni i šarmantni, ali ste, kadgod Vas povredi kakva neprijatnost, skloni da se uvučete u svoju ljušturu. Zbog izražene osjetljivosti, podložni ste uticajima sredine ali se sviđate ljudima i znate da njima upravljati.

Lav Vam daje čežnju za svjetlima pozornice, kvalitetu jedne zvijezde, optimizam, ali sve to, Vi iznutra ne osjećate. Poslije prvog susreta s Vama ljudi su impresionirani Vašim dubokim osjećajima i krhkom sigurnošću. Mašta Vam je bogata ali ono što želite nije uvijek realno. Izbjegavajte da svoje želje smatrate stvarnošću, da imate iluzije o sebi ali io drugima.

Vrlo ste izbirljivi o bilo kojim izborima da se radi. Zahtijevate puno i njegujete izvjesne principe, a osrednjost Vas prilično rastužuje. Ambiciozni ste, Vaši ciljevi moraju biti uzvišeni, a sredstva kojim će se oni postići otmjena. Idealista, vjerujete u izvjesne vrline poput poštenje i pristojnost. Vaša negativna osobina: loše postavljen i upravljen ponos …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD