Magija

Lav / Strijelac-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ascendent u Strijelcu naglašava duševnu širinu. Strijelac ima tendenciju da ukloni Lava u onoj mjeri u kojoj Sunce okupira devetu kuću koja odgovara Strijelcu. Ljudi ove kombinacije su manje egocentrični, manje zaokupljeni sobom. Ciljevi kojima teži ovakva ličnost proistječu iz čisto praktičnih motiva, i postaju sve viši, zahvaljujući širokogrudoj i darežljivoj prirodi koja nikad ne zaboravlja interese drugih i ume da se orijentira ka osvajanju duhovnih vrijednosti.

Ambicije su ovdje usmjerene prema proširivanju vlastitog znanja i razvitka. Na taj način šire se njeni horizonti, a kontakti sa životom i drugim ljudima postaju duboki i intimni. Međutim, samoljublje Lava i ovdje igra važnu ulogu, mada ne na pretjerano kategoričan nacin. Ono je ne sprečava da pokaže veliko razumijevanje za bližnje. Takav stav izražava duboko osjećanje pravde i vjernost visokim moralnim načelima.

Dinamika i volja ovdje se udružuju u ostvarenju nečeg velikog što prevazilazi individualni plan. Lav – Strijelac uglavnom boji svoje strasti univerzalnim bojama što mu omogućuje da svoje akcije vodi uz potporu svoje okoline. Ovakav stav rijetko je plod proračuna ili zadnje namjere jer se on odaje svom idealu svim silama. Iz sebe zrači takvo uvjerenje i takvu sigurnost da se drugi lako odlučuju da ga slijede i da mu pomažu. Jako voli humanitarne akcije, obožava svoj polet prenosi na druge i prirodno i lako se ponaša u javnosti.

Ipak, neki Lavovi – Strijelci, kojima su planeta u trenutku rođenja bile manje naklonjene, mogu patiti i od mitomanije ili da sebe vide većima nego što su. Misle da su profinjeni kada su obični; ponašaju se kao da imaju veliku misiju kad se bave sitnim mućkama; provode život uljuljkujući se u iluzijama. Ali, od toga su rijetko nesretni, što je – zapravo – najvažnije …

– Vaša ključna reć je sloboda – sloboda misli, govora, akcije. Volite slobodu i nezavisnost i nikome necete dopustiti da Vam se miješa u život ili u poslove. Bezbrižni ste, prijateljski nastrojeni i optimista, vjerojatno ste u ranoj mladosti bili prilično nemirni, međutim, kako ste intuitivni i idealista, često Vas u kasnijim godinama zainteresuju kakvi duhovni horizonti i tada se skrasite.

Darežljivi ste i hrabri, pričljivi, lako se uzbudite, smejete se na način koji plijeni pažnju, tako da ste osoba kojoj se rijetko može dogoditi da ostane neprimjećena u gomili. Ništa ne može uništiti Vašu strast i veliki elan koji Vam daje snagu. Ascendent u Strijelcu Vam daruje dobar, zdrav humor i nonšalantno ponašanje. Imate smisla za inicijativu i osjećate se ugodno u gotovo svim sredinama. Vaše prirodno, veselo držanje osvaja svakoga. Borite se za uzvišene i pravedne stvari. Vaš idealizam je moćan i često proističe iz preokupacije za duhovnim redom.

Vjerujete da treba da kažete ono što mislite. Unatoč tome znate kako treba privući simpatije okoline. Srdačni ste, velikodušni i puni entuzijazma; toliko ste svestrani da Vam nedostaje prostora da bi izrazili svo bogatstvo svoje ličnosti. Posesivni ste i intuitivni, naročito u ljubavi …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK