LAV ŽELI UGLED, RIBE TRAŽE LJUBAV: Bez ovih stvari horoskopski znakovi ne mogu da zamisle ŽIVOT!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Bez čega ne možete zamisliti život: Bik ne može bez sna, hrane i novca, dok su za Djevicu najvažniji sigurnost, umjerenost i red.

OVAN

Neovisnost, kretanje i vlast čine vas sretnim, jer vam je neophodna sloboda. Ne volite nikome polagati račune i prijavti da vas netko kontrolira. Akcija vam je često važnija od konačnog rezultata, a gomilanje obveza vas ne brine, jer često radite i na odmoru.

BIK

Bez sna, hrane i novca ne možete zamisliti život. Potrebno vam je najmanje sedam-osam sati sna. Veliki ste gurman i uglavnom volite kuhati, ali kada vaša ljubav prema hrani dovesti do viška kilograma, pribjegavate brzinskim dijetama. Kada nemate novca, najradije biste prespavali taj “ružan san”.

BLIZANCI

Sloboda, intelektualna dinamičnost i komunikacija su tri čarobne riječi u vašem životu. Vaša radoznala i znatiželjna priroda potiče vas da otkrivate uvijek nešto novo, a želja za znanjem dovodi vas u različite situacije koje potiču vaš intelekt. Uživate kada pred sobom imate publiku koja vas sluša.

RAK

Ne možete zamisliti život bez obitelji, ljubaznosti i harmonije. Ukoliko vam nedostaje familija, možete osjetiti i fizički bol. Vaše oružje su ljubaznost i susretljivost, dok vas potreba za harmonijom čini sklonim povlačenju u svoj svijet. Na taj način izbjegavate suočavanje sa surovom svakodnevicom.

LAV

Što je Lav bez ugleda, izobilja i svite? Uživate u moći i slavi u razredu, obitelji, na radnom mjestu. Stremite visokim ciljevima i želite i drugi vide kako vi imate sve. Trebate svita sljedbenika, zbog čega ste u dobrim odnosima i sa rođacima i sa poznanicima, na koje nastojite proširiti svoj utjecaj.

DJEVICA

Tri glavne stvari u vašem životu su sigurnost, umjerenost i red. Radije se opredjeljujete za dugoročnu sigurnost nego za spontano uživanje. Ne volite rasipate novac, vrijeme i energiju. Uvijek volite znati na čemu ste i na koga možete računati, a propise poštujete zbog lakšeg snalaženja u životu.

VAGA

Ravnoteža, udobnost i zajednica za vas su najvažnije. Ne podnosite pretjerivanje ni u čemu i volite da sve bude u ravnoteži. Odmor je važan za vašu slabu točku, križa, a da biste se odmorili, potrebna vam je udobnost. Brak je idealan za vaš znak, jer posjedujete urođeni dar za život u zajednici.

ŠKORPION

Tri ključne stvari u vašem životu su seksualnost, dominacija i igra. Da biste mogli normalno funkcionirati, vaš erotski život mora biti bogat. Teško prihvaćate ravnopravne odnose jer u odnosu prema drugima morate imati dominantnu ulogu. Volite riskirati, pa vam igra najbolje pomaže da se opustite.

STRIJELAC

Bez druženja, planiranja i putovanja, vi kao da ne živite. Trebate podrška prijatelja, mada ne volite ni za koga pretjerano da se vezujete. Obožavate organizirati putovanja, izlete i izlaske. Pred sobom uvijek morate imati plan koji vas vuče naprijed, a najbolje se osjećate kada ste daleko od kuće.

JARAC

Potrebni su vam razumijevanje, status i poredak kako biste savršeno funkcionirali. Onaj tko želi zadobije vaše povjerenje samo treba pokazati razumijevanje za vas. Odmalena kujete plan kako da se popnete na vrh, gdje ćete biti neovisni i slobodni. Perfekcionizam, upornost i nepokolebljivost vaši su glavni aduti.

VODENJAK

Neovisnost, sloboda i bratstvo. Ne podnosite nametnute veze ni posesivne osobe, ali umijete da pokažete velike emocije. Sanjar ste i idealist, stalno u potrazi za nečim novim i uzbudljivim. Umijete i planirati, pošto vama, osim Saturna, upravlja i Uran, planeta budućnosti, a najbolje se osjećate kada pomažete drugima.

RIBE

U životu su vam potrebni ljubav, religioznost i posvećivanje. Od ljubavi možete i bukvalno da se razbolite, ali ljubav može i da vas izliječi. Stalno tražite nekoga tko bi vam mogao pružiti zaštitu. Kroz molitvu i meditaciju, postižete duhovni mir. Dobar ste suradnik, uvijek spremni žrtvovati za kolege.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €