LIČNOST I KARAKTER-Vodenjak opće karakteristike (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Vodenjak je kuća Saturna, čija je priroda topla, vlažna, zračna i sangvinička. Prvi dekanat regiji Veneri, drugi Merkuru, treći Mjesecu. Pripada mu visoko drveće i tekuće vode, a od ljudskog tijela potkoljenica. S obziron na to da je Vodenjaku dodijeljen Uran, planeta izvan astrološkog kruga, ovim znakom se često manipulira u astrologiji.

S jedne strane, Vodenjaci mogu biti stidljive i mirne, a s druge, ekscentrične i energične. Ali, u oba slučaja su veliki mislioci koji rado pomažu drugim ljudima, veoma su inteligentni i imaju jaku intuiciju. Iako su prilagođeni energiji koja ih okružuje, Vodenjaka često imaju potrebu da pobjegnu od svega, da se izvjesno vrijeme osame i tako obnove energiju. Kao zračni znak, Vodenjak koristi um u svakoj prilici, ali ukoliko nema motivaciju ili mentalnu stimulaciju, njoj je dosadno i neće moći ostvariti najbolje rezultate.

Saturn, vladajuća planeta Vodenjaka ima plahu, naglu i ponekad agresivnu prirodu, ali predstavnicima ovog znaka daje i vizionarske kvalitete, odnosno u stanju su proniknu u budućnost i znaju točno što će raditi za pet ili deset godina. Također, Saturn im je podario moć brze i lake transformacije, zbog čega su poznati kao mislioci, progresivci i manipulatori. Najveći problem za Vodenjaka je osjećaj da je ograničena ili sputana, jer ima izraženu potrebu za slobodom i uvijek će težiti da osigura slobodu govora i kretanja. Vodenjak ima reputaciju hladne i bezosjećajne osobe, ali to je samo njezin obrambeni mehanizam protiv prerane bliskosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK