Magija

Ličnost i znak-Jarac opće karakteristike (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Deseti znak zodijaka, znak Jarca u kojem počinje nova kalendarska godina, najviše se poistovjećuje sa Saturnom, vladajućom planetom. Jarac je kuća Saturna i egzaltacije Marsa na 28. stupnju. Prvi dekanat regiji Jupiteru, drugi Marsu, a treći Suncu. Njegova priroda je hladna i suha, zemljana, crne žuči; ženski, noćni, tropski znak. Posjeduje dvije esencije i dvije prirode. Prva polovica je zemljana i suha, ponekad ukazuje na jahanje životinja i neuspjeh u začeću, dok je druga polovica vodena i pripada moru, bogata je djecom, često blizancima i djevojčicama. Ovom znaku pripadaju zemlja, zemljoradnja, trava i zemljani insekti. Jarac je razvratan, slabog glasa, sklon bijesu, obazriv, gospodar snalažljivosti, s mnogo briga, mračan i požudan. Od ljudskog tijela pripadaju mu koljena. Zubi i kosti su im najosjetljiviji, pa bi ovim organima trebalo posvetiti najviše pažnje.

Jarac je prvi kada su u pitanju profesionalnost i tradicionalne vrijednosti. Ovaj praktičan znak voli se bavi životom na najkonvencionalniji način. Smatra se najozbiljnijim znakom zodijaka koji prirodno posjeduje neovisnost koja mu omogućuje značajan napredak kako na osobnom tako i na poslovnom planu. Jarac je zemljani znak preopterećen sigurnošću.Kao za Bika i Djevicu, također zemljane znakove, i za Jarca su najveće životne vrijednosti tradicija, obitelj i sve što život čini discipliniranim. Jarac je majstor u samokontroli i ima potencijala da bude odličan lider ili menadžer u biznisu. Saturn je vladajuća planeta Jarca, poznata po zabranama i ograničenjima, ali pomaže da se apstraktne ideje konkretiziraju i provedu u djelo. Utjecaj Saturna čini Jarčeve praktičnim, često štede novac za budućnost i spremni su na velika odricanja i mukotrpan rad da bi ostvarili svoje planove. Trude se samo vlastitim iskustvom stignu na vrh, a njihova ozbiljnost i neovisnost čini ih preduzimljivim čega god da se late. Majstori su u dokazivanju da su samo oni u pravu.

U komunikaciji sa suradnicima problem može nastati ukoliko je Jarac prinuđen biti vrlo blizak sa suradnicima. Tvrdoglav je i teško prihvaća različitosti, pa u takvim situacijama ima potrebu da kontrolira suradnike ili da im nameće vlastite vrijednosti. U prirodi Jarca je da misli da samo on zna kako se rješava neki problem, ali moraju naučiti da oproste drugima, da im dozvole da budu ono što jesu i da prestanu ih osuđuju.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK