Magija

Lilith po zamisli okultista-Neka ostane čista blistava Venera sa Marsom, zdravi eros napretka i sreće ……

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ako Venera djevojka – simbol erosa i ljepote, Mjesec simbol majke, osjećaja i duše, onda nedostaje ona – simbol iskonski životinjskog čina, razornog divljeg seksualnog odnosa, seksa i simbol izvora rijeke u raju i ušća u paklu. Nakon izbacivanja iz raja, Adam izlazi na vrata kajanja, Eva na vrata milosrđa, zmija na vrata tuge, a đavo na vrata grijeha. Od Lilit potječe istočni grijeh; ona inficira intelekt erotskim predstavama, potiče tijelo, budi podsvijest, atavističke nagone praroditelja, gura u razuzdan život i sve perverzije koje prijete uništiti civilizaciju – prava crna magija Atlantide. Pa to kao da liči na naše doba – prezir etike i estetike i čisti životinjski seks, uživanje i iživljavanje, neukusni trofeji uništenog djevičanstva i podzemno trgovanje tijelom, drogiranje zdravog života otrovnim voćem i jabuka grijeha koja cvjeta na krvi nevinih i jakih; rat nedužne braće; iza kiše nesreća otrovna gljiva u čekanju sunca. Utjecaj je sličan 12. kući horoskopa (pijanstvo, zločin, ludnica, droga, …), znaka Riba, tog zagonetnog sektora kuda proljetna ravnodnevica šeta zadnjih 2000 godina.
Dosadašnja praksa potvrđuje da u mnogo horoskopa Lilit ne znači ništa. Ali tipovi koji idu stramputicom, koji se bave crnim znanostima, demonologijom, razornim seksom, imaju je na značajnom mjestu. Primjerice, s Uranom ili Merkurom, ona snaži dar za film, televiziju, spiritizam, nekromanciju, dešifriranje psihe, okultni seks ili kundalini joga; to je naša Šefka, američki Menson; očijukanje sa crnom magijom. U dobrim aspektima ona daje demonski intelekt; mjesto Lilit-Merkur-Uran je sudbinski mig gdje treba podmetnuti polugu pa da otskoči crne potajne snage, razorni seks preobučen u vrhunski intelekt; dok loši aspekti znazi orgije, kriminal ili perverzije. Ili u oba slučaja, svjesno-nesvjesno ili put razaranju. Tesla, Marconi, Einstein, imaju Lilit u konjunkciji s Merkurom, iako nisu svjesni razarači …

Čini se da taj demon pritajeno čeka u svakom horoskopu i vreba pogodan čas. Lola Montez ima Lilit u konjunkciji Mars-Merkur; Desanka ima Lilit u konjunkciji Mars-Mjesec-Blizanci, i udaje se svake druge godine; Nadežda ima Lilit u Djevici u trigonu sa Venerom, sve je divno, ali joj brak propada zbog neupućenosti u erotske igre; Mira ima naglašenu Škorpiona ali nikakve strasti, ona je pasivna, da li horoskopi lažu !? Lilith u kvadratu s Mjesecom sve poništava. Tako kvari prognoze i najboljem astrologu. Sad, ako ste astrolog-naivac, možete pomisliti da Lilith u kvadratu sa Marsom ili Plutonom, mora nešto strašno značiti ?! Da! Baš to ima seksualni ubojica Harman. Stavljajte je u sve horoskope; vrući erőt-astrolog će nju brzo otkriti kroz titraje maternice, prije nego hladni astronom kroz cijevi teleskopa. Djavolu seksa tako i priliči.

Odlučite, da li treba čekati pa inficirati još koji intelekt genija, ili da nađemo načina da se taj nebulozni trabant Zemlje raketama uništiti pa da se nikad više ne javlja u horoskopima. Neka ostane čista blistava Venera sa Marsom, zdravi eros napretka i sreće. Mi to smijemo; ona očito nije prirodnim putem ukrcana na trasu naše ekliptike; to je ostatak razornih materijala iz doba rušenja Atlantide. Možda i prije, nakon Adamova kajanja …

Ako ne to, onda se bacimo na proučavanje neprijatelja. Samo je tijelo neka obmana i nedajmo da nas obmanjuje. Zamka razornog seksa na granici života i smrti. Netko već pretendira da je toliko jak utjecaj djelovati iu budućnosti. Ja ću vam tek oprezno iznijeti glavne utjecaje

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM