Magija

LINIJE-Ji Djing heksagram 11 T’ai mir

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

9 na dnu: Kada se trava čupa, izvlači se busenje. Povoljno vrijeme za planirano napredovanje. Akcije koje biste sada mogli poduzeti, posebno one koje doprinose blagostanju drugih, pratiće dobra sreća. Privući ćete ostale i steći suradnike među osobama čiji su ciljevi slični vašim.

9 na drugom mjestu: Podržava neprosvecen, gazi preko rijeke, svjestan je razdaljine, ne zaboravlja drugove – on korača srednjim putem. U doba NAPRETKA važno je držati se vrijednih stavova i odličnog ponašanja. Kada preuzimate odgovornost za teške zadatke, morate biti tolerantni prema ljudima. Izbjegavajte miješanje s tekućim frakcijama i elitnim skupinama.

9 na trećem mjestu: Poslije ravnice dolazi padina; poslije odlaska slijedi povratak. Istrajnost u teškoćama ne donosi grešku. Nad promjenama ne treba tugovati, već treba uživati ​​u sreći sadašnjeg trenutka. Bliži se donošenje neke odluke – jer zakoni promjene su vječito aktivni. Sve neprilike se daju prevazići uz unutarnje povjerenje u moć ustrajnosti. U međuvremenu – uživajte u sadašnjem trenutku.

6 na četvrtom mjestu: Druži se sa susjedima, ne razmećući se svojim bogatstvom. iskrenost i povjerenje. Sada je važno da iskreno komunicirati i udružite se sa sebi nadređenim osobama. Ne obraćajte pažnju na konačnu nagradu, nego se postojano držite svog pravca. Prihvatite pomoć ako vam se nudi.

6 na petom mjestu: Car Ji udaje kćer – blagostanje i najviša sreća “. Svoj cilj i veliku sreću možete postići tako što ćete ostati nepristrani. Skromnost i umjerenost omogućit vam komunicirati sa svojim pristašama. Imajte sve vrijeme tuđe osjećaje na umu! zauzvrat ćete dobiti podršku.

6 na vrhu: Zid se srušio u jarak. Ne treba započinjati borbu, već uspostaviti red u svom gradu. Iako je to pravi put, krivnja se ne može izbjeći. Nezaustavljivo opadanje je počelo, i to u vanjskom svijetu. Pokušaji da ga spriječite bi samo donijeli poniženja. Umjesto toga, iskoristite ovo vrijeme za učvršćivanje odnosa s vašim bližnjima.

Car Ji (l191-11SS. G. Pne) prvi je donio zakon da careve kćeri moraju se pokoravaju svojim muževima-prinčevima, iako su po rangu bile više od njih. To je, naravno, donosilo blagostanje i sreću njihovim brakovima i, na kraju, samom carstvu.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM