Magija

LINIJE-Ji Djing heksagram 16 Yu Svjesnost

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

6 na dnu: Spokoj koji se pokazuje – nesreća. Mada imate harmoničan odnos s nekim na visokom položaju, to ne mora značiti da ujedno i vladate situacijom. Štoviše, ako se budete razmetali svojim prednostima, sigurno ćete dozvati nesreću.

6 na drugom mjestu: Postojan kao stijena. Prije nego što se dan završi ustrajnost na pravom putu donijet će sreću. Sposobnost da se uoče prvi znaci promjene je ogroman dar. Neka ostale vuče zanosna igra ritmova i mode! Vi trebate se striktno pridržavati suštinskih načela svoje prirode i reagirate prikladno na zahtjeve vremena. Tako se ponašaju prave vođe.

6 na trećem mjestu: Spokojno promatranje donosi kajanje. Sporo djelanje donosi kajanje. Do sada ste pretjerano opušteno čekali na nekoga tko bi vas motivirao. Kakvi god da su razlozi vašem oklijevanju, bilo isprazni trenutni užici ili jednostavno – vaša inercija, zbog njih ćete izgubiti svoju neovisnost i unutarnji oslonac. Još uvijek možete spasite sebe. Pokrenite se.

9 na četvrtom mjestu: Izvor spokoja – velika dobit. Ne sumnjaj. Prijatelje prikupljaš kao ukosnica kosu. Približavaju se harmonična vremena. U budućnosti ćete moći delate samopouzdano bez problema. Vaše držanje će privući ljude koji će biti spremni surađivati ​​s vama na vašim poslovima. Na taj način ćete ostvariti velika djela.

6 na petom mjestu: Stalno je bolestan, ali ipak ne umire. Potpuna harmonija je neostvariva. A opet, samo to saznanje će vas spriječiti da ne potonete u kaos i konačni poraz.

6 na vrhu: Suludi spokoj. Na sreću, dolazi do promjene, tako da neće biti nikakve pogreške. Osoba na ovom položaju je izgubljena u sjećanju na jedan zanosan i harmoničan doživljaj. To vrijeme je prošlo a ostala je samo prazna ljuštura samoljublja. Na sreću, promjena je moguća. Javit će se mogućnost da se sve počne iznova.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM