Magija

LINIJE-Ji Djing heksagram 19 Lin Moralnost

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

9 na dnu: Uzajamno približavanje. Istrajnost na pravom putu donosi sreću. Svoje pothvate započinjite u društvu onih koji dijele s vama vaš entuzijazam. To će vam dati snažnu podršku koja je neophodna da bi se postigli značajni ciljevi. Istovremeno morate biti sigurni da su oni uistinu vrijedni. Napredovanje sukladno osobnim principima donosi sreću.

9 na drugom mjestu: Uzajamno približavanje- sreća. Sve je povoljno. Ono što želite postići zadobiva simpatije i podršku od viših sila. Tako su ispravni vaši ideali da njima uspijevate prevladate čak i priređene smetnje. Budućnost je više nego svjetla.

6 na trećem mjestu: Otpust približavanje, ali za sada nema povoljan cilj. Kajanje ne predstavlja pogrešku. Sada je moguće NAPREDOVANjE bez prepreka. Čuvajte se nepažljivosti. Pretjerano samopouzdanje je opasno. Međutim, ako odmah shvatite potrebu za neprekidnom obazrivošću, izbjeći ćete pogreške koje bi vam inače naškodile.

6 na četvrtom mjestu: Savršeno približavanje – nema greške. Vaše je NAPREDOVANjE pametno izvedeno. Bez obzira na sve neprilike s kojima se možda susretnete u preuzimanju nove uloge, vaš je ponašanje toliko prikladno, da možete bezbrižno nastaviti svojim putem.

6 na petom mjestu: Mudro približavanje, kakvo odgovara velikom princu. Sreća. Vaš položaj je vladarski. Bilo bi mudro da dopustite drugima da se angažiraju na izvršenju vašeg plana. Ako sada odabrati kompetentne pomagače i suzdržite se od miješanja u njihov posao, postići ćete ideal istinskog autoriteta.

6 na vrhu: Velikodušno približavanje – sreća bez greške. Osoba u ovom položaju dopušta drugima da crpe iz izvora njenog bogatog iskustva. Ovakvom velikodušnošću ostvarit se nesamerljivi veliki napredak za sve.Ovo je stvarno veličanstven trenutak.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM