Magija

LINIJE-Ji Djing heksagram 2 K’un Poželjan

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

6 na dnu: Kada je inje pod nogama, led nije daleko. Ukoliko se dobro pogleda, već sada se mogu nazreti prvi znaci truljenja i opadanja. Potpuni raspad nije daleko. Pripremite se za predstojeću promjenu.

6 na drugom mjestu: Pravi, široki, veliki “- iako ništa ne činimo, sve uspijeva. Odbacite svaku izvještačenost u onome što činite. Ugledajte se na prirodu: budite tolerantni, izravni i otvoreni u svojim namjerama. Nađite sada svoju unutarnju ravnotežu i uspjeh neće izostati.

6 na trećem mjestu: prikriju svoje sposobnosti, ali ostani na pravom putu. Ako si u kraljevoj službi, ne očekuj trenutan uspjeh. Krajnji ishod biće povoljan. Žeđ za slavom ostavite drugima. Rađe se koncentišite da činite najbolje moguće u danoj situaciji. Ukoliko sada prikrijete svoje talente, RAZVIJAČ se prirodno, bez smetnji. Kroz neko vrijeme moći ćete iskažete sebe i obznanite svoja dobra djela.

6 na četvrtom mjestu: Vezana vreća. Nema pogreške, nema pohvale. Vrijeme je složeno i zahtjeva obazrivo postupanje. Ostanite rezervirani i suzdržani. Toga se treba pridržavati kako u žiži društvenih zbivanja tako iu najstrožoj samoći. Konfrontacije bi sada vodile u antagonizme ili neželjene obveze.

6 na petom mjestu: Žuta haljina. Najviša sreća. Ne pregledavajte otvoreno svoje sposobnosti i vrline nego dozvolite da one prožmu sve što činite. Skromnost i diskrecija u vezi vaših pravih vrijednosti dovešće do najviše sreće.

6 na vrhu: Zmajevi se bore u divljini i liju žutu i mrku krv. Učinjen je tašt i ambiciozan napad da se uzurpira neki autoritet. Uslijedit žestoka bitka koja će rezultirati gubicima na obje strane.

6 na svih šest mjesta: Nepokolebljiva odlučnost donosi korist.

* 3 KUN je pasivan ženski princip, ali nije lišen kreativnosti. On ne može samostalno stvara, kao Cien, već stvaralački uzvraća na svaki poticaj
* 4 Pravo, široko i veliko su simboli Zemlje, koju su stari Kinezi zamišljali u obliku kvadrata.
* 5 Žuto je boja zemlje i središnjeg puta, umjerenosti i vrline

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM