Magija

LINIJE-Ji Djing heksagram 20 Kuan Promatranje

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

6 na dnu: Razmatranje stvari na dječji način nije pogrešno za običnog čovjeka; za pravog čovjeka to je nesreća. Da li promatrate situaciju površno i ocjenjujete je prema perifernim efektima koje ima? To je onda jedan neprikladan, neprosvijetljen način promatranja. Superiorni um će pokušati sagleda situaciju kao dio šire cjeline. Tako on uočava njezin pravi, životni značaj.

6 na drugom mjestu: Razmatranje kroz odškrinuta vrata koristi ženama. Ako su vam ambicije nadjačale želju za unutarnjim mirom, i sežu u društvene sfere, onda morate razvijete šire vidike. Ne možete se dalje razvijati ukoliko svaku stvar promatrate kroz prizmu vlastitih uskih standarda i privatnog života.

6 na trećem mjestu: Razmatrajući svoj život on uči kada napredovati, a kada da se povlači. Da biste donijeli ispravne životne odluk; morate prvo steći jedno objektivno znanje o sebi. To se ne ostvaruje kroz analizu snova, stavova i mišljenja. Oni su beznačajni za samoistraživanje. Umjesto toga, promatrajte svoj utjecaj na svijet oko sebe. Tu ćete pronaći sebe.

6 na četvrtom mjestu: Razmatranje stanja carstva pokazuje koliko se treba približiti vladaru. Sada možete učiniti korak naprijed ako posmatramo društvo i njegove najvrednije ciljeve, vođe ili organizacije, kojima biste se rado priključili, ili koje bi podržali. Društvena svijest ubrzat će vaš razvoj utoliko što ćete, postavši dio mase, postati otvoreniji i tako izvršiti značajniji utjecaj.

9 na petom mjestu: Pravi čovjek razmatra naše živote i ne griješi. Ako promatramo kakav utjecaj vaš život vrši na druge, steći ćete dublje razumijevanje onoga što vam budućnost priprema. Ukoliko drugima pružate dobar primjer, bit ćete oslobođeni svake krivnje. Otkrit ćete da je to samo po sebi dovoljna nagrada.

9 na vrhu: Pravi čovjek razmatra svoj život i ne griješi. Na neki način ste izvan situacije, u mogućnosti promatrate život lišeni mnogih predrasuda. Tako otkrivate visoku vrijednost ispravnog ponašanja. Nema kajanja. Promatranje bez sudjelovanja ega ovdje je ključ.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM