Magija

LINIJE-Ji Djing heksagram 30 Li Vatra

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

9 na dnu: Prilazeći nesigurnim koracima ukazuje im poštovanje nema greške. Kada prvi put stupite novom stazom, preplavljeni ste utiscima. Možete izbjeći pometnju tako što ćete stalno pred očima imati svoj cilj. Na kraju krajeva, tješite se time da ste kao početnik uvijek pomalo izvan situacije.

6 na drugom mjestu: Žuta sunčeva svjetlost – najviša sreća. Jedan razuman i suzdržan pristup donijet će vam najveću moguću sreću. Upamtite, ne prepuštajte se ekstremima, ni u mislima ni udelanju.

9 na trećem mjestu: U svjetlosti zalazećeg sunca mladići ne udaraju u bubnjeve i ne pjevaju. Stari sažaljivo uzdišu – nesreća. Sada treba prihvatiti sudbinu kakva jeste. Prepustiti se potpuno trenutnoj sreći je isto tako loše kao i tugovati za minulim vremenima. Takva skretanja misli i osjećaje vode u gubljenje unutarnje slobode. Nesreća.

9 na četvrtom mjestu: Kako je iznenada naišlo! A s kakvom je tek vatrenom brzinom umrlo i bilo odbačeno! Vaša pretjerano gorljiva nastojanja će rasuti vašu energiju i potrošiti je. Ništa se neće ostvariti.

6 na petom mjestu: Lije suze, uzdiše i tuguje. Sreća. Događa se dramatična promjena u osjećajima. Ovakva velika promjena često je praćena dubokom tugom. Ali poslije tuge uslijedit sreća, pošto promjena donosi bolje dane za sve.

9 na vrhu: Kralj odlazi u borbu protiv buntovnika. Poslije pobjede pogubio je vođu, ali ne kažnjava njegovesledbenike. Nema pogreške. Na vama je da prodrijeti u suštinu problema i tako ga otklonite. Ipak, ne budite zlopamtilo u odnosu na one koji zavedeni na pogrešno mišljenje. Jednom kada se otkloni osnovni problem, zavladat red. (Obratite pažnju: ova linija se može odnositi i na neku lošu naviku ili karakternu slabost).

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM