Magija

LINIJE-Ji Djing heksagram 32 Hieng Izdržljivost

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

6 na dnu: On žuri sebi osigurati dugotrajnost. Takva odlučnost donosi nesreću. Ništa ne uspijeva. Ne pokušavajte odjednom usvojite neki nov postupak ili sustav. Stil života ne može se preko noći mijenjati. Ne postoji prečac do reforme. Stvari se dugo kultiviraju i razvijaju da bi donijele željene rezultate.

9 na drugom mjestu: Kajanje nestaje. Upotrijebite samo onoliko postojane snage koliko je potrebno. Previše energije, ili premalo, izazvat kaos. Izbjegavajte ekstremne akcije.

9 na trećem mjestu: nepostojane u svojim vrlinama, on pada u nemilost. Ako tako nastavi, kajaće se. Vaše su reakcije i raspoloženja na vanjske okolnosti nepredvidive kao i nestalne okolnosti koje ih uzrokuju. Ovakva nepostojanost u Jastvu izaziva kajanje. I tako se začinje kolo problema. Usredotočite se.

9 na četvrtom mjestu: Polje bez divljači. Provjerite jesu li vam ciljevi realni. Ako pokušavate nemoguće, bez obzira koliko usrdno željeli, nećete postići apsolutno ništa. Možda bi trebao ponovno preispitate svoje želje.

6 na petom mjestu: Postojana ustrajnost donosi sreću ženama, ali je štetna za muškarce. Kada težite zemaljskim stvarima, primijenite zemaljske metode. Kada su vam ciljevi uzvišeni i ambiciozni, metodi treba da su inventivni i smjeli. Naučite se primjenjivati ​​odgovarajući postupak za željeni efekt.

6 na vrhu: Trajni uznemirenost – nesreća. Ako svoje poslove obavljate u neprestanoj napetosti, uskoro ćete pokleknuti. Dalo bi se više ostvariti kroz mirno i staloženo ponašanje. Pokušajte razumijete svoj položaj i prilagoditi mu se, prije nego što za sebe stvorite ozbiljne probleme.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM