Magija

LINIJE-Ji Djing heksagram 41 Sun Minimiziranje

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

9 na dnu: Neće pogriješiti onaj tko brzo ode poslije obavljenog posla, ali prvo treba da se zapita koliki može biti gubitak. Kada se nađete u položaju da pomognete drugima ili da vama netko pruži pomoć, vodite računa da ne pretjerate u davanju ili primanju. Preveliko davanje ili uzimanje može rezultirati neravnotežom. Razmislite dobro o tome prije nego što učiniti prvi korak.

9 na drugom mjestu: Istrainost na pravom putu donosi nagradu. Novi poduhvati donose nesreću. On doprinosi drugima, a sam ne gubi. Kada pomažete drugima, pazite da ne izgubite svoje dostojanstvo. Ako priroda zadatka umanjuje vašu snagu ili kompromitira vaša načela, ili ako morate žrtvujete svoju osobnost da bi zadovoljili nadređenog, onda se ponašate sramotno. Samo djela koja ne unižavaju vaš Jastvo su vrijedna napora.

6 na trećem mjestu: Ako trojica pođu zajedno, jedan će se izgubiti. Ako jedan pođe sam, naći će suputnika. Najprisnije veze su sada moguće samo između dvoje ljudi. Trokuti rađaju ljubomoru i nepovjerenje i na kraju se rasturaju. Onaj tko ostane sam, potražit prijatelja. Vrijeme je za uspostavljanje nove ravnoteže.

6 na četvrtom mjestu: Kada čovjek izgubi svoje mane, drugi rado dolaze da mu pomognu. Nema pogreške. Ako sada prepoznate svoje nedostatke i loše navike i učiniti ozbiljan pokušaj da ih ukloniti, pristupit vam prijatelji i pomagači. Skromnost s vaše strane sada otvara vrata plemenitim odnosima i zadovoljstvu.

6 na petom mjestu: On dobiva dvadeset kornjačinih oklopa koje ne može odbiti. Najviša sreća. Vi ste izabranik sudbine. Ništa vam ne stoji na putu. Nevidljive više sile su vas dovele u ovu situaciju. Ne bojte se ničeg. Sreća.

9 na vrhu: Dobitak koji ne znači gubitak drugima – nema greške. Istrajnost na pravom putu donosi sreću. Povoljno je imati određeni cilj. On stječe sljedbenike, ali gubi obitelj. Svojim ciljevima obuhvatite šire i univerzalnije težnje. Vremenom ćete steći podršku ljudi. Kroz svoje uspjehe ćete dospjeti u centar pažnje. Prihvatite studenog društveni položaj i odgovornost – to će donijeti korist mnogima.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM