Magija

LINIJE-Ji Djing heksagram 46 Sheng Uspon

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

6 na dnu: Siguran uspon – velika sreća. Mada vaš položaj nije visok, vi ste prirodno usklađeni sa svojim nadređenima. USPON ili unapređenje mogući su kroz ustrajan i marljiv rad. Tako ćete nadređene uvjeriti u svoje sposobnosti. Sreća.

9 na drugom mjestu: Kada je čovjek iskren, čak je i mala žrtva prihvatljiva. Nema pogreške. Svoj cilj ćete postići iako raspolažete samo skromnim resursima. Osobe na položajima će pozdraviti vašu iskrenost, bez obzira što ne ispunjavate njihove standarde.

9 na trećem mjestu: Uspon kao u prazan grad. Sada možete napredovati sa savršenom lakoćom možda previše lako. Ovo naglo ukidanje ograničenja može izazvati sumnje i nesigurnost. Oprez nije naodmet, ukoliko ne koči napredak.

6 na četvrtom mjestu: Kralj prinosi žrtvu na planini Či – sreća bez greške. Vaš progres je ubrzan. Moguće je da se vaš ambicije sada ostvare. Držite se svojih načela i tradicije.

6 na petom mjestu: Ustrajnost na pravom putu donosi sreću, ali uspon se obavlja korak po korak. Vaša je sudbina da dosegnete svoje ciljeve postojanim metodama, korak po korak. Nemojte dopustiti da vas opiju visine uspjeha. Nastavite s temeljitošću koja vam je i donijela sreću.

6 na vrhu: Uspon po mraku traži nepokolebljivu ustrajnost. USPON bez neprekidnog preispitivanja i procjene može lako pretvoriti u slijepi impuls. Samo najopreznije i najkontrolisanije ponašanje spasit vas od nesreće!

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM