Magija

LINIJE-Ji Djing heksagram 48 Ching Bunar

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

6 na dnu: Blatnjava voda na dnu bunara nije za piće. Čak ni životinje ne piju iz starog bunara. Previše se oslanjate na vlastite ideje i opažanja i zato ne možete mnogo ponuditi drugima glede potpore. A, kada nema razmjene s drugima, postajete otuđeni i bivate zaboravljeni.

9 na drugom mjestu: Ribe iskaču iz bunara. Vedro je zahrđalo i propušta. Pošto ne plasirate svoje sposobnosti i talente na način vrijedan uloženog vremena, prolazite svijetom nezamijećen. Pošto niste u stanju odgovoriti zahtjevima vremena, vaši se talenti rasipaju. Jednom kada to postane važno, nećete moći ispunite svoju funkciju.

9 na trećem mjestu: Bunar je očišćen. Nitko, avaj, ne pije iz njega, iako mu je voda dobra za piće. Mudar kralj omogućava ljudima da sudjeluju u njegovoj sreći.

Možda previđate neku šansu koja vam se pruža ili vas, i vaš talente, previđaju drugi. To je vrlo nesretno. Da su vaše sposobnosti na vrijeme uočene, i vi i svi ljudi oko vas bi od toga imali koristi.

6 na četvrtom mjestu: Bunar se ozidava – nema greške. Došlo je vrijeme da se povučete i preurediti svoj život, ili ponovno procijenite svoje ciljeve. Ovo znači da trenutno ne možete preuzeti aktivnu ulogu u životu drugih. Međutim kasnije rete biti ponovo u stanju da se na taj način aktivirati.

9 na petom mjestu: Voda pritječe u bunar iz hladnog izvora, s kojeg svi mogu piti. Vi u sebi nosite veliki potencijal za duboke uvide i mudrost. Ovaj dar je znak izuzetnog vođe. Ovakve sposobnosti i uvide morate, međutim, primijeniti na dnevni život, da bi uspješno nastavili svoj razvoj.

6 na vrhu: Bunar nije skriveno, konopac je nadohvat ruke – povjerenje i najviša sreća. Sada možete doživjeti izuzetnu punoću i ostvarenje ako se posvetite savjetovanju drugih. Tako će vaš život postati uzvišeno sretan.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM