Magija

LINIJE-Ji Djing heksagram 5 Hsu Strpljenje

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

9 na dnu: Nedelanje na livadi. Postojanost štiti od grešaka. Nemojte se uzrujavati ako osjetite neki problem. Živite koliko je moguće normalno, i ne činite ništa neuobičajno. Ako postoji problem, on je u budućnosti. Prihvatiti ga sada značilo bi poreći svoju moć da ga savladate.

9 na drugom mjestu: Nedelanje na obali rijeke. Možda će doći do ogovaranja, ali kraj će biti sretan. Ono što namjeravate učiniti stvorit vam probleme. Još gore, možda postanete i žrtva ogovaranja. Ako se to dogodi, nemojte pokušavati se branite jer će to samo dodati težinu svih neosnovanim optužbama. Uspjeh će doći postupno.

9 na trećem mjestu: Nedelanje u blatu omogućavapristup neprijatelju. Zbog jedne prijevremene akcije, možda izazvane neopravdanim strahom, izložili ste sebe napadu. Položaj vam je stvarno težak jer ste ranjivi. Zastitice vas jedino izuzetna opreznost.

6 na četvrtom mjestu: Nedelanje u krvi pomaže da izađemo iz ponora. Vaše čekanje se odvija u samom središtu kaosa. Bilo kakvo a suočavanje s problemima koji sada iskrsnu, učinit će stvari samo gorim. Odmah se nenametljivo ukloniti iz situacije.

9 na petom mjestu: Nedelanje tijekom jela i pića. Istrajnost na pravom putu donosi sreću. Teškoće se sada nalaze pod kontrolom i pravo je vrijeme da se opustite i steknete bolji uvid u svoj položaj. Dok uživate u predahu, nemojte smetnuti s uma da ima još mnogo toga da se učini u pogledu ostvarenja vaših ciljeva.

6 na vrhu: Nedelanje u ponoru. Stižu tri nezvana gosta. Ako im se ukaže dolično poštovanje, kraj će biti sretan. Vrijeme je kompleksno. Čekanje se bliži kraju jer su vas pritisle neprilike. Izgleda kao da nema izlaza. Ipak, pomoć će stići ukoliko je prepoznate. Prepoznavanje i velikodušno prihvaćanje jedne neočekivane i neobične potpore, preokrenut cjelokupnu situaciju na dobro.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM