Magija

LINIJE-Ji Djing heksagram 51 Chen Grom

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

9 nadnu: Grom dolazi uz urlik koji ledi srce. Potom se pretvara u bučnu radost. Sreća. Neočekivani događaj će vas uplašiti. Doživjet ćete ga kao opasnost i proći kroz sva ona stanja koja prate opasne situacije. Kada se iskušenje okonča, bit će to za vas veliko olakšanje. Ishod će biti sretan.

6 na drugom mjestu: Grom se približava. Nevolja na domaku. On tužno ostavlja svoje dragocjenosti i odlazi među devet brda. Ne treba ih traži, jer će ih poslije sedam dana ponovo dobiti. Jedan kataklizmičan potres nanijet će vam velike gubitke. Nemojte pružati agresivni otpor pošto time ništa nećete postići. Povucite se iz opasne situacije. Postanite nepristupačni. Vremenom ćete nadoknaditi štetu.

6 na trećem mjestu: Grom zastrašuje. Ako navede čovjeka na djelovanje – nema greške. Jedan vanjski udarac sudbine stavit će na probu vašu unutarnju snagu. Trudite se po svaku cijenu održite staloženost. Učinite sve što je neophodno da biste ublažili opasnost.

9 na četvrtom mjestu: Poslije groma – blato. Potresni događaj će vas skameniti. Razlog tome je vaša zbunjenost, zbrkanost i nepripremljenost. Ne možete napredovati pod takvim okolnostima.

6 na petom mjestu: Grom čas odlazi, čas dolazi. Nevolja na domaku. Brižno razmišljanje sprječava gubitak, ali ima poslova koji ne trpe odlaganje. Potresi će se nastaviti i vi ćete biti suočeni s problemima i teškoćama bez kraja i konca. Možete preživjeti ova vremena tako što ćete se aktivno mijenjati u skladu s vanjskim promjenama i tako ostati centrirani iznutra i izvana.

6 na vrhu: Grom donosi nered i ljudi unezvjereno gledaju oko sebe. Napredovanje donosi nesreću. Ako grom ne utječe na nas, već na naše susjede – nema greške. Ogovaranje braka ne može se izbjeći. Svijet je uzdrman snažna potresa koji unose nered u čitavo društvo. Ne možete se sami boriti s takvim vremenima, a oni koji su u njih uključeni su i sami previše pometeni da bi mogli reagirati prikladno. Povlačenjeje najbolji put, mada može izazvati kritiku onihkoji nemaju razumijevanja za to.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM