Magija

LINIJE-Ji Djing heksagram 56 Lu Izolacija

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

6 na dnu: Ako se putnik bavi nevažnim stvarima, donosi sebi nesreću. Ne ponižavajte se. Ne obraćajte pažnju na trivijalnosti. Tako nećete dobiti propusnicu za ulazak u skupinu ili okolnost. Samounizavanju možete jedino izazvati podsmijeh.

6 na drugom mjestu: Putnik stiže u krčmu. Njegova imovina još je uvijek na sigurnom mjestu. Mladi poslužitelj iskazuje mu svoju vjernost. Samopouzdanim držanjem i samoobuzdavanjem privući ćete pomoć od vaše nove sredine. Težina vaših načela stvara tu privlačnu gravitacijsku silu. Netko se sprema vam pružiti pomoć.

9 na trećem mjestu: Putnikova krčma gori i on gubi vjernost mladog poslužitelja. Istrajnost vodi u nevolju. U položaju u kojem se sada nalazite je uvredljivo i neodgovorno ponašanje velika greška. U opasnosti ste izgubiti sigurnost koju imate, uplićući se u stvari koje vas se ne tiču. Oni koji su vam do tada bili odani onda će se povući, ostavljajući vas u kritičnom stanju.

9 na četvrtom mjestu: Putnik stiže do odmorišta. On dobiva svoju imovinu i sjekiru. Ali, u njegovom srcu nema radosti. Stalno ste na putu, neprekidno svjesni da još niste stigli na odredište. Ovakvo stanje svijesti izaziva nelagodu – s jedne strane, znate da morate nastaviti dalje, a sa druge usrdno težite zaštititi i očuvate ono što ste već postigli.

6 na petom mjestu: On pogađa fazana prvom strijelom. Na kraju dobiva pohvale i napreduje na poslu. Možda ćete biti prinuđeni da pustite korijene u nekoj stranoj zemlji. Budite oprezni. Skromnost i velikodušnost na samom početku biće kasnije nagrađeni prihvaćanjem i priznanjem. Predskazuje se uspjeh.

9 na vrhu: Ptica spaljuje svoje gnijezdo, Putnik se prvo smeje, ali poslije tuguje i plače. Uslijed nemarnosti izgubila se krava. Nesreća. Izgubljeni u nepoznatim i čudnim okolnostima, zaokupljeni detaljima koji nemaju ama baš nikakve veze sa vašim načelima, zaboravili ste na svoj prvobitni cilj. Nesreća.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM