Magija

LINIJE-Ji Djing heksagram 6 Sung Sukob

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

6 na dnu: Ako se poslovi ne dovršavaju na silu, doći će do ogovaranja, ali kraj će biti sretan. Vaš položaj je takav da je potrebno izbjegavati svaki SUKOB ili ga odmah prekinuti. Ne pokušavajte stvari dovedete do kraja i ne sudjelujte u raspravama. Možda ćete se osjećati pomalo kao žrtva, ali će se na kraju sve dobro završiti.

9 na drugom mjestu: Pošto sukob ne može se razriješi, on se užurbano povlači. Prijatelji i rođaci, tri stotine kućanstva, od toga će imati koristi. Prepreka je nesavladiva. Nemojte dopustiti da vas ponos ili osjećaj časti uvuku u otvoren SUKOB. Povucite se i izbjeći ćete ‘svoj poraz i poraz svojih bližnjih.

6 na trećem mjestu: On se odgaja na drevnim vrlinama. Pravo usmjerenje vodi do početne nevolje, koju prati sreća. Ako bi sada poželio da napreduje, ne bi uspio. Přízemí se. Slijedite utvrđenih metoda i tradicionalnih vrlina. Ne prihvaćajte istaknut položaj bez obzira koliko bi time dobili na ugledu. Materijalno bogatstvo i status sada vam ništa ne znače. Samo unutarnja vrlina može sada ima neki značaja za as.

9 na četvrtom mjestu: Pošto sukob ne može se razriješi, najbolje je povući se i prepustiti sudbini. Mirna ustrajnost na pravom putu donosi sreću. Možda se nadate popraviti svoj položaj ulazeći u SUKOB s nekim ili nečim slabijim. Činjenica je pak, da ovakve strategije ne donose unutarnje zadovoljstvo. Povratak na dostojanstveno ponašanje, nalaženje oslonca u vlastitoj riznici unutarnjih vrijednosti, kao i spokojno prihvaćanje sudbine, pridonijet vašem miru i sreti.

9 na petom mjestu: Razrješenje sukoba pred pravim sucem. Sreća. Obrazložite svoj SUKOB pred nekim moćnim i pravednim autoritetom. Ako ste u pravu, situacija će se razriješiti sretno i uspješno.

9 na vrhu: Ako bi mu dodijelili oznake najviše časti, bio bi prisiljen ih skine tri puta tijekom jednog dana. Ako sada uletite u jak sukob s nekim, postoji mogućnost da iz njega izađete kao pobjednik. Medutim, morate ubuduće računati s neprekidnim natjecanjem. Stalno će vaš položaj biti preispitivan. Ovakve pobjede su na kraju besmislene.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM