Magija

LINIJE-Ji Djing heksagram 63 Chi Chi Punoća, Potpunost

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

9 na dnu: Kotači na kočijama se lome i on je ukvasio rep. Nema pogreške. Kako napredujete sa svojim planovima, pritisci jačaju, a vi bi ponovno razmisliti o svemu. Suočite se s činjenicom da na vas snažno utječu događaji koje ste pokrenuli. Ali, to vam neće naškoditi, pošto ste generalno korektni.

6 na drugom mjestu: Žena gubi zavjesu s prozora kočija. Ne treba da je traži, jer će je poslije sedam dana ponovo dobiti. Iznenada ste se našli na otvorenom, bilo svojom zaslugom ili sticajem okolnosti izvan vašeg dohvata. Ne činite ništa. Nemojte se sakrivati, ne pokušavajte se sklonite. Bit ćete neko vrijeme na vjetrometini, ali će proći.

9 na trećem mjestu: Slavni predak “je napao zemlju demona i osvojio je poslije tri godine. Obični ljudi ništa ne učine u takvim situacijama. Sada je moguće ostvariti jedan vrlo ambiciozan cilj. On će vas iznuriti i oduzeti vam dosta vremena. Ako ste uvjereni da je vrijedan utrošenog vremena, uspjeh je vaš. Međutim, vodite računa da angažirate samo najspremnije pomagače.

6 na četvrtom mjestu: I najbolja svilena odjeća pretvara se u krpe. Budi oprezan tijekom cijelog dana. Situacija je pomalo trula. Pazite gdje stajete.

9 na petom mjestu: Istočni susjed žrtvuje ovna, ali postiže manje od zapadnog susjeda koji prinosi skromnu (ali iskrenu) proljetnu žrtvu. Nemojte se razmetati osobnim uspjesima i veličinom. Pronađite istinsku sreću u jednostavnosti života. Postići ćete više uz pomoć malih napora nego razmetanjem snage.

6 na vrhu: ukvasio je glavu – nevolja. Pokrenuli ste značajne stvari. Nemojte misliti da će one nastaviti svojim tijekom dok vi sjedite skrštenih ruku. Ovakav pristup je istovremeno i tašt i opasan. Preuzeli ste odgovornost, i sada je ispunite ukoliko ne želite izazovete opasnost.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM