Magija

LINIJE-Ji Djing hexagram 7 Shih Vojska

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

6 na dnu: Vojska se podiže kroz disciplinu. kada nje nema nesreća prijeti. Prije nego krenete u akciju, budite sigurni da su vam želje vrijedne budućeg uloženog truda, jer se inače nećete moći održati na svom položaju. Budite također sigurni da ste se dobro organizirali. Bez reda će vaš djelatnosti završiti u kaosu i nesreći. Disciplina je ovdje ključ za uspjeh.

9 na drugom mjestu: General usred vojske – sreća bez greške. Kralj ga odlikuje tri puta. U odličnoj ste poziciji komunicirati s drugima. Pošto vam prilike idu na ruku, doživjet ćete veliku sreću i primiti priznanja od svojih nadređenih.

6 na trećem mjestu: Mnogo vođa – mnogo leševa. Nesreća. Osjeća se nedostatak vizije i vodstva. Bilo da su u pitanju divergentni ciljevi među ljudima ili nesposobnost postojećeg vođe, rezultat je isti: nesreća.

6 na četvrtom mjestu: Vojska se povlači u pravo vrijeme. Nema pogreške. Prepreke pred vama su nepremostive. Boriti se s njima je beskorisno. Povlačenje je sada najbolji manevar.

6 na petom mjestu: Divljač luta poljem – treba je uhvatiti. Nema pogreške. Najstariji sin zapovijeda; najmlađi sin uklanja leševe. istrajnost
vodi u propast. Oslonite se na savjet iskusne osobe u ispravljanju situacije. Ta osoba mora biti odmjerena u ponašanju, jer bi suprotno vodilo u nesreću. Neiskusne i zanesene osobe su neprikladne da preuzmu vodstvo koje treba da je promišljeno i kontrolirano.

6 na vrhu: Veliki princ izdaje zapovijedi i dodjeljuje zemlju. Ne treba upošljavati obične ljude. Postigli ste svoj cilj. Dok utvrđujetesvoj studenog položaj, provjerite jesu li vam težnje usklađene s istinskim ljudskim vrijednostima. Nedolične osobe ili ideje treba postaviti na njihovo pravo mjesto. Ne dozvolite im da se miješaju u vaš poslove.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM