Magija

Listopad (ili Škorpion) -Provjerite šta vam predvidja vječni narodni kalendar Roždanik

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Zapisano još prijee 200 godina: Provjerite što vam predviđa Narodni kalendar

Onaj tko se u ovome mjesecu rodi biće milostiv, dobre volje, lako će učiti i imaće sklonosti prema znanostima i umjetnosti. Treba se čuvati od velikih ljudi i da se s takvima ne druži. Govorljiv biće, a znak rođenja imaće na licu, koljenu ili na prsima. Imat će nasmijano lice i biće nepostojanih misli. Nek se čuva vode. Noge će ukvariti, s konja pašće iu glavu će se ubiti (udariti). Od željeza će imati ranu. Za ženom će otići i kuću steći, djece će dosta imati. Za svoju čast i život dosta polaže. Biće ljubljen od stranih i starih ljudi, ali od svojih rođenih biće omrznut. Zna biti i zavidljiv a i ljute naravi. Mnogo će iskati a malo davati. Najveća sreća mu je u lipnju, ali će to netko drugi prisvojiti. Sreća i dobitak pratiće ga po nekad iu kolovozu. U srpnju da se suzdrži od ženidbe. Ako preživi 40 dočekat duboku starost. Bolovacu od očiju i zuba.

Djevojka koja se rodi u gore opredeljeno vrijeme prve godine Bolovacu, biće vedrog i bijelog lica i kose, stasita, mnogi će je prositi. Radovat se tuđem uspjehu, s visine će padati, Bolovacu od čela, zvijer će je ugristi, nogu će uganuti i od svih bijede izbavit se. Koliko dobra bude uživala, toliko će i zlu biti podložna. Po nekad pada u gnjev i plač i zbog toga pati od glavobolje. Znak rođenja imaće na srcu, prsima ili vratu. Udat će se dobro i imaće mušku djecu, ali će je jedno dijete razalostiti. Svatko će reći da je sretna. Preinačenje života imaće u 1, 5, 28, 37. i 40. godini što sve ako preživi duboku starost će dočekati. U onaj dan u koji se rodio u taj će se i razboljeti. Sudbina smrti je mjesec siječanj. Bolovacu od groznice i glavobolje.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM