Ljubav i posao-Strijelac opće karakteristike (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

I muškarci i žene teže ka tome da u vezi budu neovisni i da imaju određenu slobodu, bez postavljanja suvišnih pitanja. Naravno, to ne znači da su nevjerni. Ukoliko želite impresionirati jednog Strijelca, morate biti maštovitiji od njega. A ukoliko želite ga zadržati pored sebe, svakog dana morat ćete “podgrijavate” njegove utopističke težnje, ali da ga istodobno držite na pristojnoj distanci, odnosno od njega morate napraviti svog sljedbenika.

posao

Kada je riječ o zanimanjima, Strijelčevima odgovaraju gluma, turizam, pravo, bankarstvo, veterina, crkva i izdavaštvo. Kao Ribe, i ovaj znak je pod utjecajem Jupitera, planeta sreće, sporta i lova. Osobe rođene u ovom znaku vole putovanja, podložni su religiji i veliki su optimisti. Sa osobama istog znaka Strijelac nema trajnije veze, ni poslovne niti društvene. Mnogi su neobazrivi i brzopleti, tako da sami sebi zapuše usta. Kada su sujetni ili iskreni u pogrešnom trenutku znaju nepažljivo povrijediti druge. Skloni su da ne održe obećanja, a ne pridržavaju se čvrsto ni svojih planova, pa često skaču s jednog posla na drugi. Mogu biti vrlo nedisciplinirani i da uludo troše svoju energiju.

Dijete Strijelac
Dijete Strijelac želi u sebi da sjedini savršeno i beskrajno. Ne zaboravite da je to vatreni znak, njegova stvarnost nije i vaša, njemu su potrebni mitovi i snovi. On se ruga materijalnim dobicima, iako ih ne prezire. On hoće da se oduševi, da ide naprijed, on je optimist koji trči za idealom. Ne računajte da će se “prevazići” perući posuđe ili spremajući krevet. Zatvoren u četiri zida, on umire od dosade. Kao i svi vatreni znaci, on voli fantazira, zamišljajući mitološki svijet, kontakte i avanture. On ume sanjariti, jer želi objediniti svoje Ja, da bi bio u harmoniji sa svojom dušom i svojim tijelom, što nije uvijek lako.

Također, ne čudite se kada je tijekom dana i tužan i radostan, i brbljiv i mudar, i miran i ljut. Često će vas iznenaditi svojom mudrošću i filozofskim rezonovanjem.

SLAVNI STRIJELCI

Slavne žene rođene u znaku Strijelca: Maria Callas, Edit Piaf, Britney Spears, Scarlett Johansson, Jane Fonda, Christina Aguilera, Tyra Banks, Tina Turner, Jane Austen, Milla Jovovich, Keti Holms … Slavni muškarci rođeni u znaku Strijelca: Winston Churchill, Steven Spielberg, Brad Pitt, Jim Morrison, Džej Zi, Ludwig van Beethoven, Hektor Berlioz, Walt Disney, Kirk Douglas, Frank Sinatra, Jimmy Hendrix, Toulouse Lautrec, Mark Twain, Brus Li, Ben Stiller, John Malkovich …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €