Ljubav u uspravnom položaju-Tarot karta za 26 veljače

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ova karta simbolizira ljubav, sretan odnos- vezu / brak, dobrog prijatelja / dobre prijatelje, sreću u radu, odanost-povjerenje, dobitak novčani, zaradu, poruku voljene / bliske osobe, talent, unapređenje na poslu, uspjeh u namjerama, dobro raspoloženje, ispunjenje želje / ostvareni san, poboljšanje zdravlja. Ova karta ukazuje da je ljubav najbitnija na svijetu, ona nas ispunjava i dovodi nas do ostvarenja naših ciljeva (emotivnih,, zdravstvenih, poslovnih / financijskih). Dok god imamo ljubavi za podijeliti s drugim ljudima osjećati ćemo se ispunjeno i raste nam kreativnost u emotivnom / poslovnom smislu. Ljubav je snaga koja Vam može pomoći da lakše podnesete eventualne udarce “sudbine” i da se izvučete iz loših situacija koje Vas okružuju. Ova karta ukazuje i na važnost oprosta, razmislite kome to morate oprostiti (zapamtite- ne opraštate nekome zato što on / ona to zaslužuje već zato što to zaslužujete Vi!). Razmislite danas, postoji li netko u Vašem životu kome nikako ne možete oprostiti? Nešto što zamjerate dugo vremena i što Vas zapravo proganja kada god pomislite na to? Oprost Vam može pomoći da sretnije-ispunjenije živite. Danas ćete biti romantično-sanjalački raspoloženi ili će Vaš partner učiniti / reći nešto vrlo romantično što će Vas ugodno iznenaditi. Slobodni, danas otvorite dobro oči! Moguć je ulazak u vezu ili kontakt s osobom / upoznavanje koja će Vas na prvi pogled privući a dobra vijest je da će i druga strana to osjetiti za Vas. Generalno govoreći ova karta ukazuje da će se danas neka Vaša želja (ljubavna, zdravstvena, poslovna / financijska ostvariti). Uspjeti ćete u nekoj svojoj namjeri što će naravno utjecati na Vaše raspoloženje pa podijelite sreću sa bliskom / bliskim osobama! Ako ste zadovoljni poslom koji radite ova karta govori da je danas moguća povišica ili neki vid nagrade i da ćete na poslu sresti osobu koja će za Vas biti značajna (može biti u ljubavnom ali i poslovnom-financijskom smislu). Za one koji traže posao karta znači da ga mogu danas naći preko neke osobe koja im je bliska / draga, moguće i preko ljubavnog / bračnog partnera. Isto tako ako ste nezaposleni ili nezadovoljni sadašnjim poslom, ova karta Vam ukazuje da trebate više osluškivati ​​sebe i svoje unutarnje potrebe i da konačno neki svoj talent izrazite, nemojte se bojati iskazati ga javnosti! Danas možete računati i na neki financijski dobitak, potrudite se iskazati svoju kreativnost u poslovnom smislu i višestruko će vam se isplatiti! Dobar je dan za poduzimanje konkretnih koraka- traženje ljubavi, posla, traženje dodatne zarade, potpisivanje ugovora / dokumenata, kupnju nekretnina / imovine / auta i sl.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €