LJUBAVNI TJEDNI HOROSKOP: 19 – 26. jun 2021

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Ovnove ove nedjelje očekuju lijepa dešavanja na emotivnom planu, slobodni pripadnici znaka imaće veće šanse za sresti osobu koja će ih privući, dok će se zauzeti Ovnovi više truditi da održe skladne odnose s partnerom i obnove emocije.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Bikovi će ove nedjelje osjećati potrebu da se posvete obiteljskim događanjima. Slobodni pripadnici znaka će sredinom tjedna ući u pozitivno razdoblje kada će se više družiti i u kojem će imati više šansi za nova poznanstva i nove emotivne veze.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Blizanci ove nedjelje mogu očekivati ​​više izlazaka i druženja s prijateljima, kao i novih poznanstava, nna nekom putovanju. Moguće su kraće veze bez obveza. Zauzeti pripadnici znaka imaće skladnije odnose u vezi i više će se posevtiti obitelji.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Rakovi će ove nedjelje uglavnom biti zadovoljni odnosima u emotivnoj vezi, ali će se prestati toliko da se trude oko partnera. Slobodni mogu biti raspoloženiji za druženje i komunikaciju, ali će nova poznanstva ostati na razini površnih kontakata.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Lavovi Čeovu tjedna dobiti novi priliv pozitivne energije na emotivnom planu, što će mnogima omogućiti da postanu poželjiniji i interesantniji za suprotni spol. Zauzete očekuje poboljšanje odnosa s partnerom.

DJEVICA (23.8. – 22.9.) VIRGO

Djevice će ove nedjelje ući u poztivnije ljubavno razdoblje kada će se više truditi da uspostave bolje odnose u svojoj emotivnoj vezi, a mogu biti otvorenije i za dogovor s partnerom. Neki pripadnici znaka mogli bi se upuste u tajnu ljubavnu vezu.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Vage ove nedjelje mogu ući u razdoblje kada će biti raspoloženje za nove kontakte i poželjeti da se više druže i izlaze. Bit će više šansi za nova poznanstva, naročtio preko prijatelja. Zauzeti pripadnici znaka biće otvoreniji za dogovore s partnerom.

ŠKORPION (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Škorpioni ove nedjelje ulaze u period kad mogu početi ozbiljno razmišljati o ozbiljnom vezivanju ili braku, a odnosi u emotivnoj vezi dobiće na značaju. Slobodni će željeti ostvariti neke ozbiljnije kontakte koji bi mogli prerasti u emotivnu vezu.

STRIJELAC (23.11.- 21.12.) Sagitarius

Strelčevi ove nedjelje mogu ostvariti mnogo pozitivniji odnos s partnerom, dok će se slobodni pripadnici znaka dobro zabavljati, naročito ako se nađu na nekom putovanju gdje je moguća i novajveza, a nekima se mogao svidjeti osoba iz inozemstva.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Jarčevi ove nedjelje mogu očekivati ​​neke promjene u odnosu s partnerom koji je ranije bio vrlo tolerantan i želio im ugodi, a odnosi u vezi mogu postati kompliciranja. Nekim pripadnicima znaka može se dopasti bi osoba koja može biti zauzeta.

VODENJAK (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Vodenjacima ovaj tjedan može donijeti izuzetno povoljne prilike za nova poznanstva, pa bi se neke mogle prilično zaljubiti, ali i započeti novu emotivnu vezu. Zauzeti pripadnici znaka trudit će se s partnerom obnove pozitvan ljubavni odnos.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Ribe će ove nedjelje izaći iz nešto povoljnijeg emotivnog perioda, ali bi neke mogla zainteresira osoba koju znaju preko posla, a možda i neka već zauzeta osoba. Oni pripadaju znaka koji su u vezi, imaće stabilniji odnos s partnerom.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €