LOSOS ILI SOVA: Otkrijte što ste u indijskom horoskopu! Provjerite koja vam životinja prema datumu rođenja regiji i što označava!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Vjeruje su da je čovjeku u trenutku rođenja dodijeljena i životinja koja ga karakterizira. Ta životinja kasnije se promatra kao simbol njegove osobnosti. Provjerite koja vam životinja prema datumu rođenja regiji i što označava.

Vidra: 20 sječnja – 18 veljača
Ako datumu rođenja spadate u znak Vidre, vi ste intuitivna i maštovita osoba, po razmišljanju godinama ispred svih drugih. Ipak, ljudi vas zato često doživljavaju kao čudnu ili ekscentričnu. Zbog toga možda nećete biti prvi izbor kad treba nešto napraviti, ali to je velika greška. Iako drugačije gledate na stvari, imate sjajnu maštu i inteligenciju.

Vuk: veljače 19-ožujak 20

Ako ste po indijskom horoskopu Vuk, vi na ljestvici vrijednosti ljubav stavljate iznad svega ostalog. Strastveni ste, privrženi i vrlo brižni. Sa druge strane ste nezavisni i ponekad se ponašate baš poput vuka samotnjaka – cijenite svoju slobodu, ali ste u isto vrijeme nevjerojatno nježni i osjećajni za druge.

Soko: 21 ožujka – 19 travnja
Baš poput sokola, ni vi nemate problema sa sagledavanjem šire slike u životnim situacijama i sposobni ste uzdignuti se iznad svake prepreke. Ne trošite vrijeme, već djelujete odmah pošto nešto odlučite. Rođeni ste vođa i idealni za projekte ili timske sportove, zbog čega posjedujete i malu dozu arogancije koja je nužna za takav stav.

Dabar: 20 travanj-20 svibnja
Marljivi i radni, vi točno znate kako treba obavljati stvari i kako se treba suočiti s problemima. Jasno, brzo i strateški razmišljati. Odani ste i spremni ste pomoći svakome kome je pomoć potrebna. Preuzimanje kontrolu, prilagoditi se i svladati prepreku vaš je moto, ipak, tendencija da sve bude po vašem može vas dovesti u neprilike.

Jelen: 21. maj – 20. jun

Osobe rođene u znaku Jelena drage su i elegantne. Ljudima ste na prvi pogled simpatični i zbog toga ste često u centru pažnje, što vam i odgovara. Vi ste muza indijskog Zodijaka, uvijek znate da zabavite druge. Uvijek svjesni okoline i još svjesniji svog izgleda, Jelen ponekad može biti egocentričan.

Pijetao: 21. jun – 21. juli
Vi ste ekstremno empatični i jednostavno se čini da razumijete ljude. Puni ste potpore za druge, ponašate se zaštitnički i majčinski i zbog toga ste sjajni prijatelji, partneri i roditelji. Pijetlovi su općenito štedljivi, snalažljivi i organizirani.

Losos: 22 srpnja – 21. kolovoza
Ako ste rođeni u znaku Lososa, izuzetno ste društveni i vjerojatno imate gomilu prijatelja. Samouvjereni ste, strastveni i silno se trudite da postignete svoje ciljeve čime inspirirate i druge. Vaša je energija gotovo opipljiva i zarazna.

Medvjed: 22. kolovoz – 21 rujna
Stabilni ste, izdržljivi i pouzdani, vi ste tip osobe na koju se svatko može osloniti. Istovremeno ste i praktični i velikodušni, izvrstan ste poslovni partner i prijatelj. Medvjedi su najčešće glas razuma u većini scenarija i čine sjajan balans sovama. Treba znati da su vrlo skromni i često sramežljivi.

Gavran: 22 rujan – 22 listopada
Osobe rođene u znaku Gavrana seksi su i šarmantne. Uvijek pronaći način da vas drugi primijete i da se slože s vašim planovima. Na sreću, izvrsni ste u planiranju zahvaljujući brzom razmišljanju i spretnom rješavanju problema. Osim toga, Gavran u sebi nosi istovremeno dozu idealizma i diplomacije.

Zmija: 23 listopada-22 studeni

Vi ste rođeni u znaku šamana. To znači da ste rođeni s darom liječenja. Vrlo je vjerojatno da će vas u životu privući medicina, psihologija ili neka vrsta ezoteričnog liječenja. Zmija često zna biti zainteresirana za neopipljive stvari zbog čega je drugi znaju doživljavati kao misterioznu i ponekad zastrašujuću. Istina, ovaj znak može biti tajnovit i čak pomalo mračan, s druge je strane vrlo osjećajan i brižan.

Sova: 23 studenog – 21 prosinca
Avantura je vaš srednje ime i vrlo rado ćete promijeniti smjer kojim idete kroz život, i to u tren oka. Što god da se dogodi, vi ćete ostati optimistični. Sove su poznate po tome da život žive punim plućima, u tome znaju biti neoprezne, nemarne i neobazrive. Sjajni su umjetnici, učitelji i aktivisti.

Guska: 22 prosinca – 19 siječanj
Nijedan drugi znak nema motivaciju i odlučnost kakvu vi imate. Ako nešto treba napraviti, dajte to Guski. To ne znači da ste koncentrirani samo na posao. Znate uživati ​​i zabaviti se u društvu.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €