Magija

Lunarna eklipsa-Menstrualni Mjesec

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Lunarna eklipsa i Krvavi Mjesec … Eklipse se dešavaju kada su Zemlja, Sunce i Mjesec u istoj liniji. Kada je Mjesec između Zemlje i Sunca, on blokira Sunčevu svjetlost, pa nam Sunce djeluje crno, i to je takozvano pomračenje sunca. Ovo pomračenje često nije vidljivo u potpunosti.

Sa druge strane, Lunarna eklipsa je pojava u kojoj se država nalazi između Sunca i Mjeseca, točnije, Mjesec se nalazi u Zemljinoj sjeni, a kako se Sunčeve zrake prelamaju kroz Zemljinu sjenu dobivamo nešto poput Crvenog Mjeseca ili kako ga nazivaju Krvavog Mjeseca.

Ovaj Menstrualni Mjesec se odnosi na pojačanu žensku osjetljivost, intuiciju i svakako individualnost. Mjesec je u Lavu pa dodatno ojačava ženski princip, dajući mu poseban integritet, redefiniran u odnosu na prethodno razdoblje. Sunce je u Vodenjaku, pa govori o muškarcima, muževima, partnerima koji nisu u pretjerano zavidnoj poziciji, žene su te koje odlučuju hoće li se nešto učiniti ili ne, u kom pravcu će veza ići, kako će neki posao funkcionirati i slično.

Ne zaboravimo Mjesec je i dom, kuća, obitelj, ali i instinkt, potreba, navika, djetinjstvo. Kroz ovu eklipsa otpuštamo strahove i to na način svojstven znaku Lava, hrabro, dostojanstveno i sa stilom. Sunce predstavljeno u Vodenjaku stoji nasuprot Mjeseca u Lavu pa govori o razlici individualnog i kolektivnog, na osobnom planu ovo znači da ili ćemo se prikloniti drugima ili ćemo zadržati svoj stil.

Ovo je izuzetno naglašeno kod onih osoba koje su u prethodnom razdoblju bile pogođene Saturnom na bilo koji način, pa su imale stalan osjećaj da nešto moraju, i da se stvari događaju neovisno od njihovog djelovanja. Ovdje će se sada preokrenuti uloge.

Mjesec u Lavu se tiče emocionalne kontrole i održavanja kreativnog balansa u emotivnim odnosima i odnosu s okolinom. To bi značilo da se u ovim danima postavljaju granice u odnosu na druge ljude, čime svjesno odlučujemo i stavljamo do znanja gdje je naša pozicija u tom odnosu. Mjesec je iu opoziciji sa Venerom, pa je ta potreba za slobodom još jača. Ovdje se ne trpe granice, prijekor, kritika, stvari se rade intuitivno i impulzivno.

Lav kao vatreni znak reagira u trenutku i strastveno, ali je svjestan obveza i odgovornosti. To je ipak fiksan znak, a svim fiksnim znacima je bitna sigurnost. Fiksni znaci su Vodenjak, Lav, Škorpion i Bik. Njihov iskonski strah je da to što rade nije dovoljno dobro i da bi ih ljudi prihvatili i voljeli moraju biti bolji, ambiciozniji, ljepši, mlađi, bogatiji.

S tim u vezi njihov pristup emotivnim odnosima je s početka odnosa uvijek hladan i rezerviran i tek kada osjete da su u potpunosti sigurni izražavaju svoju ranjivost, pa čak i tada imaju izuzetne mehanizme obrane kojim opravdavaju svoju emocionalnu rezevrisanost.

S obzirom da mnogo vremena ulažu u neku vezu, vremenom postaju suviše zaštitnički nastrojeni ka partneru, težeći kontroli veze. Kod fiksnih znakova se ništa ne prepušta slučaju i ništa ne prolazi bez njihovog pitanja, jer imaju izuzetne senzore za nepravdu.

Pa tako, Mjesec u fiksnom znaku, Venera u fiksnom znaku donose bunt i ustrajnost u namjeri da se stvari izvuku na porvšinu i nazovu pravim imenom. Lav je i simbol gordosti i ponosa pa treba biti oprezan s tim, pogotovo kada odlučujemo iz pozicije ovih pojmova.

Za čovjeka izuzetnu važnost imaju prenatalne Lunarne i Solarne eklipse, točnije one koje su se desile neposredno prije njegova rođenja. Najčešće se gleda da li se prije rođenja desila Solarna ili Lunarna eklipsa. Ovisno o znaka u kome se eklipsa desila, provjerava se natalna karta osobe i na temelju nje može se vidjeti koje je polje tako reći pogođeno eklipsom.

Ako se prije rođenja desila Solarna eklipsa, fokus je na tome da osoba u ovom životu uradi nešto za okoliš ili u odnosu na ono polje u kome se eklipsa nalazi. Primjerice ako se eklipsa događa u četvrtom polju obitelji, vrlo je vjerojatno da će osoba osjetiti da ne pripada toj sredini i vrlo rano će osjetiti poriv da ode od obitelji i sredine u kojoj je rođena.

Sa druge strane, Lunar eklipa se više odnosi na karmičke lekcije, točnije na ono što u ovom životu treba naučiti, to su neke stvari na koje ne možemo uvijek izravno utjecati, već više posredstvom drugih ljudi. Istovremeno, ove lekcije mogu biti veoma značajne za nas, jer se tiču ​​podsvijesti, navika, strahova i duše iu globalu mogu biti bolnije od lekcija dobivenih Solarnom eklipsom.

Svakako, kada određujemo lekcije koje su nam bitne, najprije moramo utvrditi koji tip eklispe je u pitanju, pa potom polje u koje eklipsa pada. To polje će nam potom pojasniti suštinu eklipse. Naravno, tu su i dispozitori i aspekti koje je također neophodno uzeti u obzir.

Ova Lunarna eklipsa kako je već pojašnjeno se događa u Lavu, pa će na svaki znak imati drugačiji utjecaj. Ovisno o Vašeg podznaka, utjecaj će se osjetiti u određenim područjima.

***

Podznak Ovan će osjetiti promjene u polju ljubavi, pogotovo ako treba donijeti odluku i konačno izabere na koju će stranu. Problem je dodatno otežan ako je umiješana i obitelj.

Podznak Bik se bori za glas, neovisnost i svoje mjesto pod Suncem. Nervoza, napetost, iščekivanje, sukobi s muškim članovima obitelji. Ovih dana se možda potpisuju ugovori za prodaju nekretnina ili ugovaraju novi poslovi.

Podznak Blizanac želi nametnuti svoj način razmišljanja, pa se sva drama događa na planu putovanja, pisanja, komunikacije. Postavljaju se drugačiji uvjeti i zahtjeva se veća neovisnost u poslu, pa po cijenu odustajanja od onoga na čemu se radilo u prethodnom razdoblju.

Podznak Rak u ovoj lunarnoj eklipsi preispituje svoj doprinos financijama i nekako uspijeva neuspjehe pripiše osobnom angažmanu. Pretjerana kritika unosi strah i nesigurnost, nema potrebe za tim. Možda treba napraviti drugačiji financijski plan.

Podznak Lav će kroz ovu Lunarnu eklipsa biti u prilici da osvijesti sve svoje strahove i frustracije iz prethodnog razdoblja. Ovo je pravi trenutak za pokajanja i otpuštanja kontrole. Neke stvari jednostavno ne ovise od Vas. Što prije shvatite to, tim bolje po Vas.

Podznak Djevica raščišćava stvari sa onim što trenutno želi, a što može ostvariti. Moguća su razočaranja u prijateljstva, pogotovo ona dugogodišnja.

Podznak Vaga može doživjeti izazove u poslovnoj sferi gdje će biti u poziciji da se otvoreno sukobljava s osobama na položaju, jer otvoreno i strastveno brani svoje ideje. Moguće je da su ideje suviše progresivne i trenutno nerealne, pa se treba fokusirati na ono što je praktično. Izbjegavati sukobe po svaku cijenu.

Podznak Škorpion ima potrebu za promjenom, transformacijom, mijenjanjem sredine, posla, pa čak i partnera. Ima potrebu da pobjegne od obveza i odgovornosti, što je sada posebno naglašeno, jer se tenzija iz prethodnog razdoblja nagomilava. Bježanje je dobro rješenje, ali privremeno.

Podznak Strijelac će doživjeti promjene na financijskom planu, a što se manifestira krog ugovor ili raskidanje istih s bankama ili započinjanje novih projekata. Dolazi do bitnih i pozitivnih promjena, najviše na planu edukacije, učenja, daljnjeg usavršavanja.

Podznak Jarac može proživljavati drame na temu braka i ljubomore. Otvaraju se pitanja povjerenja, pripadanja, ljubavi, ali i kontrole, opsesije i straha od gubitka voljene osobe. Dobro je vrijeme za meditaciju ili razgovor s terapeutom.

Podznak Vodenjak doživljava promjene u polju partnerskih odnosa i poslova koji se manifestiraju u tom smjeru. Djeluje gotovo nemoguće da se netko prilagodi našim pravilima i mi njihovim, ali nema druge opcije osim razumnog dogovora i diplomacije. Rješenje je u kompromisu, iako postoji svijest obje strane da potrebe nisu u potpunosti zadovoljene.

Podznak Ribe će kroz ovu eklipsa proći očišćen i mnogo svjesniji svojih potencijala, što će se najbolje manifestirati na poslu. Postoji potreba da se uvede neka promjena u svakodnevnu rutinu. Bilo da je promjena prostora za učenje i rad ili promjena u prehrani.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK