Lutati, NISTE SIGURNI? Zvijezde će vam otkriti što vam najbolje ide od ruke!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Koji je vaš najveći talent? Otkrijte po svom horoskopskom znaku.

OVAN
Talentirani za sport, impulzivni, spontani i brzih refleksa, vrlo inteligentni i aktivni, Ovnovi su kao stvoreni za sport. Dobro im ide sve što je povezano s pokretom, dinamikom, pa i mehanikom. Dobro im ide izgradnja, kao i popravljanje stvari, a konkurencija ih čini još boljim u onome čime se bave. Bolji su u individualnim nego u timskim aktivnostima.

BIK
Nadareni za kuhanje Ako ste pripadnik ovog znaka, velike su vjerojatnosti da vrlo dobro kuhate. Puni ste strpljenja, a istraživanje novih recepata za vas je omiljeni hobi. Osim toga, dobro vam idu sve stvari koje su povezane sa dekoriranjem, bilo odjeće, doma ili čak vrta.

BLIZANCI
Imaju dar za trgovinu. Bilo da je riječ o oglašavanju, pregovaranju ili direktnoj prodaji, pripadnici ovog znaka nadareni su za uvjeravanje drugih osoba u ono što žele. Komunikativnost, istinski interes za druge, sposobnost širenja informacija i povezivanje čini ih odličnim govornicima. Dobri su iu svim djelatnostima gdje se koriste ruke, jer brzo uče kada su inspirirani.

RAK
Odlični u motiviranju. Pripadnici ovog znaka uspješno prenose osjećaje u ono što rade, a imaju i istinski talent u razumijevanju, motiviranju i shvaćanju drugih ljudi. Zbog toga su odlični u ulozi profesora, trenera i savjetnika. Od drugih talenata ističe se sposobnost stvaranja estetski lijepih stvari i inovacija, za što im služi njihova dobra mašta.

LAV
Krasi ga zabavljački talent. Ako itko na sebe može lako privući pažnju, to su definitivno pripadnici ovog vatrenog znaka. To ih čini običnim zabavljačima, pa je humor i snalažljivost u novim situacijama njihov istinski talent. Osjećaju interes i prema stvarima povezanim s ljepotom, kozmetikom i prehranom, a nerijetko će upisivati ​​razne tečajeve kako bi produbili svoje znanje i sposobnost. Preciznost je najveći talent.

DJEVICA
Posvećenost detaljima pripadnicima ovog znaka ne predstavlja nikakav napor, već nešto urođeno. Svakom zadatku maksimalno posvete, a njihovo polje interesa je široko. Vole hobije povezane s računanjem, crtanjem, pravljenjem stvari, a najviše od svega vole planirati.

VAGE
Odlične diplomati. Pravedan nastup, savjetovanje bez osude i pregovaranje između posvađanih strana, prirodni su talenti koji krase pripadnike ovog znaka. Općenito, njihovi talenti najčešće uključuju društvo, a ne stvari, a oni su često članovi nekih organizacija ili interesantnih skupova. Često su i talentirani umjetnici, ali to zanemaruju.

ŠKORPION
Majstori analize. Inteligencija i logičko razmišljanje su odlike pripadnika ovog znaka. Oni se ističu u svim zadacima koji zahtijevaju logičko razmišljanje i analizu. Najčešće ih zanimaju pomalo neobične stvari i hobiji, a najbolji su uvijek u onim stvarima gdje ne nailaze na shvaćanje i razumijevanje drugih. Računanje, financijski poslovi i logički zadaci su upravo nešto u čemu će blistati.

STRIJELAC
Ima sportski duh kao i Ovnovi, pripadnici ovog znaka su rođeni sportaši. Ipak, za razliku od Ovnova, njih ne motivira samo natjecanje, koliko uzbuđenje i avanturizam povezan s fizičkom aktivnošću. Zanemare li svoje sjajne fizičke i mentalne predispozicije, svoj dar mogu otkriti u organizaciji proslava, putovanja i stvarima povezanim s medicinom.

JARAC
Kreativni duh, disciplina i strpljenje su stvari koje krase pripadnike ovog znaka nadarenog za razne praktične stvari i svakodnevne hobije, koje vrlo lako mogu pretvoriti u dodatni posao. Ipak, u tome neće ostvariti kreativnost. Pisanje, pjevanje i slične djelatnosti su one u kojima se nalaze njihovi skriveni talenti.

VODENJAK
Nadarene za glazbu. Većina pripadnika ovog znaka ima neki talent povezan s glazbom, bilo da pjevaju, sviraju ili samo imaju odličan sluh za glazbu. Osim toga, oni su veliki zaljubljenici i talenti za modernu tehniku, pa su dobri iu grafičkom dizajnu. U svakom slučaju, oni su inovatori koji rado otkrivaju nove načine korištenja stvari.

RIBE

Umjetničke duše. Pripadnici ovog znaka su najveći umjetnici među svim horoskopskim znakovima. Kako se dodirnu sa svojom duhovnom stranom, oni lako prenose svoje emocije na slikarsko platno, notnu bilježnicu ili ipak fotografiju. Obično pronalaze jednu granu umjetnosti koja ih zanima, a najbolje stvaraju u depresivnim stanjima.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €