Magija

Mag Okrenut-Tarot karta za 26 svibnja

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Mag predstavlja veće i bolje korištenje moći jedne jednik. Duhovno, emotivno i na ostale načine. Ovo je još jedna karta koja često predstavlja nove početke i velika očekivanja. Ovo je jako moćan i pozitivan znak u čitanju. Ova karta nas podsjeća da imamo moć nešto promijenimo, u našim životima iu svijetu, ako jednostavno pokušamo.

Opće
Iako je okrenut, Mag predstavlja veće i bolje korištenje moći jedne jednik. Međutim, neophodna je promjena kako bi se moć koristila efektivnije. Razmislite o tome čega se plašite. Da se drugima neće dopadati nova verzija sebe? Možda i neće. Međutim, nema razloga da ne budete ono što želite i što je suđeno biti.

posao
Okrenuta karta Maga može predstavljati otpor ka neophodnoj promjeni kada se radi o poslovnom životu. Istina je da ništa ne ostaje vječno isto, promjene i novine su dio života. Nemojte se držati prošlosti.

ljubav
Ukoliko ste slobodni okrenuta karta Maga označava gubiti vjeru u svoju sposobnost pronaći, privući i zadržati partnera. Ovo mora prestati odmah, kako biste bili uspješni. U stabilnoj vezi ova karta označava oklijevanje u razgovoru o tome što stvarno želite i hoćete. Vrijeme je da budete hrabri i razgovarati o tim stvarima.

financije
Kada se pojavi okrenuti Mag, ukazuje na osjećanje bespomoćnosti i ‘zaglavljenosti’ kada je u pitanju novac. Ali zapravo ništa vas ne drži u mjestu i možete izvršiti promjene, koje će vam poboljšati financijski život, ukoliko pokušate. Ukoliko radite ono što ste uvijek radili, nema sumnje da ćete u osnovi uvijek dobiti ono što ste uvijek imali. Razmislite o promjenama i novim pothvatima koje biste mogli probati. Možda ćete utvrditi da su daleko uspješniji nego što biste očekivali.

Zdravlje
Mag, čak i kada je okrenut, je dobar znak za poboljšanje zdravlja. Dobro se brinite o sebi, i potražite liječničku pomoć ukoliko vam je potrebna. Vjerujte u sposobnost vašeg tijela da se liječi. Vjerojatno ćete se osjećati mnogo bolje prilično brzo.

duhovnost
Kada se ova karta pojavi okrenuto, označava potrebu za novim iskustvima i perspektivama i novim načinom razmišljanja o vašoj duhovnosti. Poželjno je i zdravo za vaš duhovni put i misli da se mijenjaju s vremena na vrijeme. Probajte nove stvari. Razgovarajte s ljudima koji gledaju stvari drugačije od vas. Oboje ćete imati koristi.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK