Magija

Mag-Tarot karta za 27 svibnja

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Mag predstavlja veće i bolje korištenje moći jedne jednik. Duhovno, emotivno i na ostale načine. Ovo je još jedna karta koja često predstavlja nove početke i velika očekivanja. Ovo je jako moćan i pozitivan znak u čitanju. Ova karta nas podsjeća da imamo moć nešto promijenimo, u našim životima iu svijetu, ako jednostavno pokušamo.

Opće
Otkrili ste da imate znanje, snagu, i inspiraciju potrebnu za ispunjavanje vaših ciljeva. Općenito, ovo je vrlo pozitivno vrijeme za vas.

posao
Desiće se poboljšanje u vašem poslu / karijeri. Ovo je odlično vrijeme za pronalaženje novog posla ili za unapređenje trenutne pozicije – ukoliko je to moguće. Naročito ako je vaš posao u kreativnom polju, ovo je vrijeme kada će vaši prijedlozi i rad biti ispunjeni odličnim razumijevanjem i mogu dovesti do ‘većih i boljih stvari’.

ljubav
Ukoliko ste slobodni i tražite ljubav, ovo je vrijeme kada ćete upoznati nekoga novog. Ukoliko ste u dugoročnoj vezi, veza će se najvjerojatnije podići na novije i dublje razine posvećenosti i uživanja. Ovo je odlično vrijeme za izlazak i upoznavanje novih ljudi.

financije
Kada se ova karta pojavi novac dolazi – iako vam se to čini nerealno sada. Pojavit će se nešto što će vam omogućiti zaraditi više novca, bez obzira da li je to ideja, mogućnost da radite nešto ‘sa strane’ ili čak nova pozicija. Vjerujte u sebe iu svoju sposobnost da uspijete.

Zdravlje
Ako se osjećate bolesno, uskoro ćete se oporaviti. Ova karta označava snagu ili povratak snage. Ukoliko imate neki zdravstveni problem koji se nije poboljšao, može vam uvelike koristiti neka vrsta alternativne terapije (savjeti nutricioniste, masaža, dijeta i sl.).

duhovnost
Ovo je pravo vrijeme za vas da krenete s nekim duhovnim učenjem o kome ste razmišljali u prošlosti ali niste imali pirlika nastaviti. Imali biste koristi od razgovora na duhovnoj razini. Duhovni učitelj se sada može pojaviti u vašem životu. Osoba će biti odličan mentor i pomoći će vam da imate ‘novi pogled na život’.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK