MAGIJA U POKRETU-Gledate zvijezde i razmišljate o drugim svjetovima!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Zamislite da se nalazite na jezeru. Noć je vedra i vide se zvijezde. One su toliko sjajne da imate osjećaj da se nalazite u ogromnom rudniku u kome kristali svijetle samo za vas, da vas zadive i da im se divite. Svuda oko vas nalazi bujna vegetacija koja vas opušta svojim slatkim mirisom. Na trenutak pogled vam pada na površinu jezera iu njemu ugledate vlastiti lik. Pošto je gluho doba noći, postaje vam hladno. Palite zvjezdastu vatru i sjedate da se ugrijete. Očekuje vas dugo putovanje, ali nećete sada o tome razmišljati. Sada jednostavno želite uživati ​​u ovom trenutku.

Gledate zvijezde i razmišljate o drugim svjetovima. Posmatrate svemir i shvaćate kako je on savršeno uređen. Sve je na svom mjestu, baš onako kako i treba biti.

Odjednom čujete huk rijeke kojom teče zlato i srebro, a na njenom dnu nalaze se dragulji i svjetlucavo kamenje. Osjećate kako tonete u san. Lagani ste poput pera dok se krećete prema horizontu na kome izlazi sunce nekog drugog svijeta.

Znak Raka predstavlja noć i jezero. Jezero je poput ogledala, a ono je isto u znaku Raka. Odraz na površini jezera govori o energiji Blizanaca. Kod njih je sve duplo, makar to bio samo odraz.

Svemir, vedrina i zvijezde su djelići Riba i Strijelca, dok su rudnik i kristali u znaku Jarca. Svi oni kojima se divite moraju imati nešto Lavovsko u sebi. Bujna vegetacija i slatki mirisi su u plodnom znaku Bika, koji ujedno predstavlja i planet na kojem živimo. Kroz gluho doba noći i hladnoću vidimo kako se igraju i prepliću tri znaka: Rak, Jarac i Škorpion.

Zvezdasta vatra koja grije je Ovan, dok je dugo putovanje u znaku Strijelca. Ali to je daleko, trenutno uživate u sadašnjem trenutku, a to je dar Vodenjaka.

Drugi svjetovi su podijeljeni između Riba i Škorpiona, a njihova savršenost je uređena zahvaljujući Djevici. Uviđate da je sve na svom mjestu, sve je u ravnoteži, a to je poklon od Vage.

Huk rijeke nam dolazi od Škorpiona, a zlato i srebro koji rijekom teku su od Lava i Raka. Dragulji i svjetlucavo kamenje je Jarčevo zavještanje da će svima osvjetljavati put kada je vani mračno. Snovi su Ribe ili Rak, sve ovisno od toga tko se od njih želi ukazati pred vama.

Kada ste lagani, letite poput ptice, a njihov simbol nije lako razumjeti. Pticu mogu predstavljati Vaga, Lav, Škorpion, Strijelac, može i Jarac, ali ovisi od toga kakva je ptica pred vama. Horizont na kome izlazi sunce spaja u jedno znakove Ovna i Lava, a neki drugi svijet je … Pokušajte sami na ovo odgovoriti. Vjerujte mi, nije teško. Samo pustite neka vas znakovi pored puta vode.

I molim vas, recite mi sada, ako možete reći da je neki od znakova zodijaka ljepši ili važniji od onog drugog?

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK