Magija

Manifestacija želje – ljubičasta vježba

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Nikada nećete manifestirati stvari prema kojima imate velike otpore. Razlozi zbog kojih imate velike otpore vas upravo i sprječavaju manifestirati. A ti su razlozi obično vezani za nemanje, nesposobnost, neimaštinu, ne … (dopunite niz sami). Ova vježba će vam pomoći da uvidite šta fokus jeste i što fokus nije, i ako već nešto ne možete manifestirati, da uvidite koji problem stoji iza toga …

Fokus
Fokus zahtjeva punu prisutnost na promatrani objekt. Nema lutajućih misli o tome kako možete pojesti taj snikers i da treba uključiti perilicu, nema ni misli, ma kakvi ovo ne radi, šta lupa ova … Dakle, prisutnost je kada riješite / odlučite ćete ciljano i sa namjerom, objekte, ljude i situacije (koji su inače prisutni u vašem okruženju) vidjeti kao ono što želite vidjeti. Ovdje pri tome ne mislim na emotivno teške odnose, gdje netko viče na vas, a vi morate zamišljate da je sve u redu. Ne, ova vježba se radi sa aspekta mira ili opuštenosti.

Ako i želite manifestirati odnos koji je inače emotivno težak, najbolji način da promijenite to, je da iznova zamišljate situaciju s tom osobom, gdje će ona biti pozitivna, mirna i opuštena. Naravno da to ne možete raditi pred samom osobom. Ne možete riješiti bijesnog šefa, ako stojite ispred njega dok riga vatru, a zamišljate vedro nebo. Ne, tada vam obično dođe da ga gađate ciglom u glavu. Dakle, bitno je da budete sami sa sobom i opušteni.

Ako zaista, ali zaista želite …
I onda, ako zaista, ali zaista želite nešto mijenjati, krenite s vježbom. Možda će netko pomisliti, ali što ne bih želio da mijenjam, naravno da želim. Pa … nije uvijek tako, nekada nam je lakše, ljepše i sigurnije da nastavljamo sa svojim svakodnevnim dramama, jer nam to daje neki komfor i utjehu da vrijedimo. Mnogo je drame koja suštinski ne znači ništa osim da smo dio kolektiva. Kada pričamo loše o politici, vremenu, pa kada netko ispriča nešto loše, a mi pričamo, UŽAS, STRAŠNO, NE MOGU DA VERUJEM i slično.

Drama poštapalice kao dio identiteta
Te drama poštapalice, koje postaju dio kulturološkog mita koji se pri tome dijeli na muški i ženski spol, na svjetsko prvenstvo, pms, petak 13 i mnoge druge izgovore, nisu ništa drugo no dokaz da pripadamo nekoj skupini, dolazimo iz sela / grada itd. Mi zapravo kroz identitet potvrđujemo ono što smo naučili, a često nam ta znanja ne koriste, pogotovo ako su zakržljala i prešla petu godinu života, a mi već 35 godina imamo. Dakle, prije nego krenete sa ovom vježbom trebate znati što stoji iza te vježbe.

Nije isto kada sami pokušavate vježbate u teretani, ne znajući sta radite i kada vam netko pojašnjava zašto je to pravilan pokret, a zašto nije. Ovim dijelom sam pokušala vas uvedem u priču odluke (da li spremni ostaviti bijesnog šefa po strani i zaista riješiti problem s njim, ili je ipak ljepše da se svakodnevno žalite na njega) i priču fokusa (da li ste zaista spremni ostaviti sumnje po strani i usputne misli o tome što sve danas oprati, opeglati, platiti i sl).

Manifestacija kao zamisao i manifestacija kao akcija
Još bih naglasiti, za neke manifestacije bit će dovoljno da samo zamišljate to što želite vidjeti, za druge će biti potrebna konkretna akcija. Opet, ne možete zamišljati trbušnjake i na temelju toga ih manifestirati. Ipak, mijenjanje stava prema trbušnjacima i generalno vježbanju natjerat vas da se bolje odlučite za vježbanje. Dakle, tijekom manifestiranja, ovisno o tome što manifestirati morate ponijeti dvije bitne odluke.

Prva odluka je promijeniti misli u odnosu na nešto, a druga je da krenete nešto da radite po tom pitanju. Prevedeno na jezik teretane i vježbanja to znači da najprije donosite odluku da vizualizirate sebe kako vježbate a onda … netko dođe i ponudi vam primjerice, mjesec dana besplatnog vježbanja u teretani … Ovisno o tome da li ćete i pod kojim uvjetima prihvatiti ovu ponudu se vidi da li i koliko želite to što vizualizirate.

Glavobolja i otpor
Na posljetku, prilikom rada na ovoj vježbi može vas zaboli glava, jer bukvalno silite sebe da ne vidite stvari kakve jesu, već kako ste ih zamislili. I kao što svatko stanje na koje nismo navikli i nije dio nas, izaziva otpor, tako će vjerojatno i ovo. Ovdje je jedino bitno da utvrdite je li malo glavobolje kao žrtva vrijedno toga manifestirati nešto ili dokažete da ova vježba radi.

Svaka osoba stupanj svoje žrtve za nekoga ili nešto procjenjuje spram toga koliko je to dobro za nju (bilo duhovno ili fizički). A kako uopće znati je li nešto dobro za vas ili ne? Ako funkcionalno, ako se zbog toga osjećate bolje, ako se drugi osjećaju bolje … to je to. Kako znati da li spremni da se upustite u to da vam bude bolje?

Odgovorite na ovo pitanje: “Što ćete žrtvovati i čega ćete se odreći da bi vam bilo bolje?” Da li će to bilo malo glavobolje, sat vremena vježbanja u teretani, pet minuta neugodnog, ali iskrenog razgovora sa šefom … Stupanj žrtvovanja onoga što imate za ono što želite, određuje koliko nešto jako želite.

Ako vam ovaj stav makar djelomično odgovara, idemo dalje …

ljubičasta Vježba
Ovo je vježba koju sam nazvala “Ljubičasta vježba” i ima veze s privlačenjem željenih stvari u vašu vibracijsku okolinu. Ovo je u neku ruku kineski Zakon privlačenja, ali neću se sada toliko zadržavati na tome. Poanta je dakle da se sve što želite vidjeti i što želite iskusiti nalazi u vašoj okolici, međutim razmišljajući, pričajući i promatrajući stvari samo na jedan način imaćete tendenciju da slično doživljavate iznova i da to sebi potvrđujete.

Kako sve stvari volim provjeriti kroz praksu, prilikom upoznavanja sa ovom teorijom vibracije htjela sam provjeriti da li je to zaista tako. I da ne bih krenula da vizualiziram i zamišljam stvari prema kojima inače imam neku vrstu otpora, znajući da upravo taj otpor i ne da, da vidim određene rezultate, krenula sam s nečim što je, tako reći, manje teško.

ljubičasti proces
Dok sam čekala autobus, odlučila sam da ću otkad budem ušla u autobus do trenutka kada izađem iz njega, namjerno vidjeti ljubičaste stvari. Pošto je to mozgu sa stanovišta zdravog razuma nemoguće predočiti, jedini način da se to desi je da tako reći lažete svoj mozak. Zapamtite, prije nego lažete mozak, morate najprije da ODLUČITE da ćete to raditi s određenom NAMEROM.

Ovo govorim, jer ste vjerojatno upoznati sa bezbroj afirmacija koje izgovarate iznova i nemaju efekta. To je zato što ne razmišljate dok izgovarate stvari i zato što tim izgovaranjem afirmacije niste ništa zapravo odlučili. Ne vjerujem da je itko stao, pogledao afirmaciju i rekao: “upravo ova afirmacija će mi promijeniti život. Bit će tako kako sam zamislio! “Ne, osoba će odabrati neku afirmaciju i ponavljati 300 puta, jer tako treba, dok u glavi ide glas (ovo ne radi).

Autobus
Dakle, ulazim u autobus i vježba kreće. Gledam ljude oko sebe, gledam njihovu garderobu, torbe, lica, kosu (nisam manijak, ne brinite: D), gledam onda drveće, ptice, djecu, njihove ruksake i govorim u sebi: “baš je lijepa ova ljubičasta marama, ova djevojka ima lijepu ljubičastu kosu (???), ova djevojčica ima lijep ljubičast ruksak, s ljubičastim Miki Mausom i baš je lijepo uparila sve to s ljubičastim tenisicama. “(to realno nisam vidjela, ali sam to sebi pričala).

Detalji
Da, nema logike, ali je u tome i poanta. Mozak ne vidi logiku, on je samo prijamnik informacija i povezuje stvari prema iskustvu, to je sve. Astrologija je mislim praktičan primjer toga da logika nije uvijek istinita za svakog. Elem, sve vidim ljubičasto, do najsitnijeg detalja. Ljudi, zapamtite najvažnije pravilo vizualizacije, DETALJI !!!

Prošlo je možda par minuta, u jednom trenutku su počele ulaziti žene sa zaista ljubičastim torbama, vjerujte mi, jedna je imala i ljubičastu kosu (?), A šokovi su tek uslijedili. Na semaforu je ispred nas prošao gotovo prazan autobus sa ženom koja drži što? Ljubičastu KESU! A nakon toga je prošao cijeli kamion ljubičaste boje sa nekim natpisom (ne znam koji je jezik u pitanju).

I dalje u šoku, ali sada već sa stavom, “ovo je baš zanimljivo, ajmo dalje”, ostajem u prijevozu radeći potpuno istu stvar i vidim čitavu gomilu svih ljubičastih znakova: dvije bake šetaju u ljubičastim trenerkama, dok ispred njih neka djevojka vuče ljubičasti kofer, a pored autobusa upravo prolazi žena na ljubičastom bajsu! I pitate se ima li kraja ovom papagajskom ponavljanju

Ima …
Kraj je bio kada sam izašla iz autobusa … Zašto?

Zato što sam fokus stavila na posao koji je trebalo obaviti …

Dakle, kada govorimo o fokusu i vizualizaciji i svim stvarima koje želite privlačite, pokušajte vidite to u svakoj osobi i svakoj situaciji, zamišljajući stvari sa što više detalja, jer tako to što zamišljate postaje vaš primarno interesovanje i emocija. Neka vam ova vježba bude podsjetnik da probate ili se sljedeći put podsjetite da ove stvari jesu moguće, ali da je potrebna odlučnost, namjera, vježba i laganje mozga (ALI BUKVALNO) i vrlo brzo ćete vidjeti znakove.

nula dinara
Još jedna situacija koja mi se zapravo desila u životu je kada sam ostala bez novca, a vraćala sam se iz Beograda, u džepu imam nula dinara, a treba i peronska platiti. Dakle, ja osim što moram molim konduktera da me pusti da se vozim za džabe do Novog Sada, moram molim i “strašnog” čuvara perona da me pusti.

Opet, krenula sam vježbu i počela pričati sama sebi: “evo tisuću dinara na zemlji” (iako sam vidjela KAMEN. Išla sam tako po stanici i pričala samoj sebi da vidim petsto dinara, tisuću dinara … naravno to je bio moj unutarnji glas … nisam vikala naglas vidjeti tisuću dinara, ali pitam se što bi se dogodilo: D).

Taj momenat je trajao možda nekih 10ak minuta. Dakle, ja se svjesno upuštam u traženje novca na zemlji i namjerno umjesto kamena, vrećice čipsa i kante za smeće, govorim u sebi tisuću dinara.

Nisam našla novac.

ALI! ALI!

U trenutku razgovora s drugom osobom koja je u toj situaciji “nula dinara” bila sa mnom, jedan nepoznat čovjek je čuo naš razgovor i prišao nam sa ciljem da nam plati karte, jer je BAŠ TOG dana dobio neke velike pare i što će s njima , ako ne da pomogne … Zaista, nemam što više reći, osim da ako tražite nešto dovoljno dugo da ne samo da ćete to naći, već ćete naći i više od toga.

I ne govorim ovo filozofije radi, već zaista, u tom trenutku nisam samo dobila pomoć od nepoznate osobe, već sam i naučila što zapravo znači davati nesebično nekome. Čak sam se i ponudila prvom prilikom vratim novac … gospodin nije htio …

Mozak nema oči
Dakle, u nekim trenucima tražeći ljubičastu boju ili novac ili bilo što drugo u životu, dobit ćete toliko drugih stvari, da će vas proces dobivanja toliko oduševiti, da će cilj sam po sebi izgubiti smisao. Međutim, da bismo došli do zvijezda, moramo učiniti ovaj TEŽI DIO posla, a to je da ako nešto želimo vidjeti, to moramo bukvalno da lažiraju da vidimo, jer mozak zapamtite, nema oči, on vidi ono što mu mi kažemo da vidi .

Odlučite vidjeti nešto drugo
Možda nekome ne odgovara ovaj momenat laganja samog sebe. Ali, zapamtite nije poanta da idete naokolo i lažete sebe da nešto vidite, morate zapravo odlučiti da ćete to vidjeti (i kao u ljubičastoj vježbi, iako su moje oči vidjele plavu boju marame, ja sam sebi govorila ma ovo je ljubičasta boja i tako redom).

Isto tako, kada sam ušla u autobus, nisam se frustrirala samom činjenicom da sada do određene točke moram nešto manifestujem, jednostavno sam bila tu gdje jesam, sa PUNIM FOKUSOM na druge ljude i okoliš, pridajući im osobinu ljubičaste boje. I to je čitava filozofija, ali, moj vam je savjet da krenete s nečim čega se ne plašite da ćete izgubiti, nešto za što niste vezani, to je najbolji način da vježbate.

I naravno, vježba … nitko nije dobio trbušnjake od čipsa, coca-cole i višesatnog sjedenja u jednom mjestu. Tako da, kako s tvrdim trbuhom, tako i sa ljubičastom bojom, a sutra i uspjehom, partnerom, djecom, životom uopće … Namjera, odluka, fokus, doslovna izmjena percepcije (laganje mozga) i vježba i to je SVE.

Sjetite se situacije kada ste bili jako odlučni i spremni riješiti problem, bez obzira na prepreke. Kako ste i da li ste vidjeli prepreke?
Ako vam je ipak teško zamisliti sve ovo što sam napisala, vratite sebe u situaciju gdje ste bili odlučni, je li to trening, da li je to posao, neka situacija koja se svima drugima činila teškom, a vama ne … Kako ste se ponašali, što ste vidjeli, kako ste se osjećali i najvažnije, kako ste i DA LI ste vidjeli prepreke? Ovo su također situacije koje mogu pomoći da se podsjetite da kada je mozak u fokusu i odlučan, prepreke iako postoje, ON IH NE VIDI TAKO. A to se vidi i po primjerima svih “uspješnih ljudi”.

Uspjeh = Fokus / Odlučnost / Akcija
Razlog zašto uspjeh stavljam pod navodnike je zato što se uspjeh danas stavlja u kontekst materijalnih stvari, a upravo je suprotno, svi uspješni ljudi su zapravo odlično fokusirani i vježbaju (da ne vide to što drugi INAČE vide) dok i sami ne POSTANU ono što su Vježbao.

Kada vježba postane dio bića, toliko da zaboravite razlog zašto ste uopće krenuli s vježbom, tada ste zapravo USPELI.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK