Magija

Mars konjunkcija Jupiter-Izvjesni su poslovni uspjesi i pokloni, povoljno rješavanje zvaničnih ili pravnih situacija, blago benefični interval za ljubavna pitanja i brak ……

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ukoliko ima osobnih točaka ili planeta na 22 ° JARCA, Raka, Škorpiona, Riba, a posebno u slučaju da je Ovan, Škorpion, Strijelac ili Ribe Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas osobno.
Pripadnici FIKSNIH ZNAKOVA (Bik, Lav, Škorpion, Vodenjak) su pod negativnim utjecajem tokog trajanja ovog tranzitnog aspekta.
Radost življenja, poduzetnički duh, spremni ste za poduzimanje akcija i nadahnjuje Vaša sklonost ka organizaciji, kreativnost, želja za donošenjem pozitivnih odluka ili transakcija, priznanja. Izvjesni su poslovni uspjesi i pokloni, povoljno rješavanje zvaničnih ili pravnih situacija, blago benefični interval za ljubavna pitanja i brak.

Ukoliko ste razboriti i uravnoteženo rasuđujete vodićete svoje poslove s neobičnom energijom, uživajući u napretku stečenom poštenim trudom.
Pod ovim harmoničnim tranzitom bit ćete usredotočeni na osobne ciljeve. Vaše samopouzdanje i optimizam će biti vrlo prepoznatljivi i svjesni ste da možete ostvariti mnogo. Ovo su povoljni uvjeti za početak novog projekta i motiviranje vaših prijatelja da se u njega uključe. Vaš dobar primjer trebao bi biti dovoljan motiv za druge da vas prihvate kao lidera. Sa kontroliranim energijama ega male su šanse za prenaglašen egoizam. Žudite za podužim putovanjem ili suočavanjem s novim poslovnim izazovom. Posvetite se društvenim temama, i nećete imati nikakvih problema da objasnite poziciju u kojoj se nalazite. Ako radite umješno mogli bi povećati materijalnu dobit i solidno profitirate.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK