Magija

Mars kvadrat Pluton tranzit / Kardinalni T križ

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Budite smireni dok drugi pokušavaju sugeriraju promjenu vaših planova, tvrdoglavost može voditi do blokade umjesto da pomogne uspostavljanju suradnje. Samostalno možete postići mnogo ali budite osjećajni i obzirni prema drugima, izbjegavajte konflikte sa šefovima, postupajte s dozom odmjerenosti i staloženosti. Stupanj neovisnosti u akcijama će biti presudan po uspjeh vaših budućih akcija. Budite otvoreni ali izbjegavajte nepoštenu taktiku jer bi se ubrzo mogla negativno odraziti na vaš status. Poštujte prava i ideje drugih, sagledavanje dogadjaja iz njihove perspektive bez sumnje će vam donijeti dugoročni benefit.
Pluton i Mars su u širem kvadratu još od 2012. što predstavlja obrazac dugoročnih globalnih društvenih i personalnih promjena. Vaš život se mijenjao tijekom posljednje 2 godine, i iako se još uvijek suočavate sa značajnim promjenama za vama je i nekoliko mudrih odluka koje su već olakšale vaš život. Fokusirajte se sada na svoje ciljeve i prigrlite budućnost s odlučnim stavom i optimizmom. Staza koja je pred vama možda ne izgleda onako kako ste zamišljali ranije, ali to ne znači da pred vama nije more novih prilika. Budite otvoreni i aktivni kako biste ih maksimalno iskoristili.
Tijekom naredna dva dana možda nećete znati kome ili čemu prvo da se posvetite – svejedno je da li su pred vama novi poslovi koji uključuju nove ljude ili ste rastrzani izmedju previše projekata koji se odvijaju istovremeno, biće važno da nakratko predahnuti i ponovno procijenite plan realizacije . Neočekivane okolnosti ili kolege s konkurentnim planovima će se uplesti u vaše planove. Imajte na umu da je Mars još uvijek u retrogradnom kretanju, stoga su odlaganja poput ovog sasvim očekivana, a ni okruženje nije blagonaklono. Nemojte ni pomišljati da potencirate svoje ideje, ali ne dopustite da budete uvučeni u planove drugih. Upravljajte izazovima i neslaganjima sa dosta strpljenja, uz blagost i razumijevanje. Pred nama su sretniji dani, budite strpljivi.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM