Magija

Mars opozicija Jupiter-Ako izložite dobro osmišljen plan realizacija je izvjesnija …..

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ukoliko ima osobnih točaka ili planeta u sektoru od 20 ° do 26 ° u znacima Ovna, Blizanaca, Lava, Vage, Strijelca ili Riba, a posebno ukoliko su Ovan, Škorpion, Strijelac ili Ribe Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas osobno.
Pripadnici grupe varijabli ZNAKOVA (BLIZANCI, Djevice, STRIJELAC, Ribe) posebno su pod negativnim utjecajem tokog trajanja ovog aspekta.
Naglašena je želja za dokazivanjem i donošenjem odluka, susreti s oporbom na pregovorima, konflikti, problemi zbog zvaničnih lica ili pretpostavljenih, prenagljeni postupci.
U ovom dnevnom intervalu izvjesna je opasnost od gubitaka zbog rastanaka, nesuglasica, parničenja, prekomjernog opterećivanja svojih kreditnih sposobnosti ili pljačke. Navlačite na sebe neprijateijstvo ili protivljenje zbog pretjerane sebičnosti ili dogmatičnost u tvrdoglavom zastupanju svog mišljenja.

Klonite se inzistiranja u krajnosti ili pretjerane revnosti, jer ste vrlo podložni pogrešnom rasuđivanju. Ostanite umjereni, ekonomični i diplomatski pristupajte u odnosima.
Pod ovim izazovnim tranzitom ne morate obavezno imate teškoće, osim ako ne radite na realizaciji osobnih ambicija bez obzira na to kako će to utjecati na bilo što drugo. Ako dozvolite da dominira ego drugi će se uvjeriti da i vi plaćate cijenu za to. Trenutno vladate sa dosta samopuzdanja, ali to ne znači da imate pregled svega ili da ste potpuno iskreni u svakom pogledu.

Potražite dobar balans i započnite novi projekt, pokušajte motivirate ljude oko vas. Vjerojatno će biti potrebe da idete na neko dalje putovanje ili da se suočite s fizičkim izazovom. Posvetite se socijalnim pitanjima i obratite pažnju na sve detalje, izbjegavajte da gradite kule u zraku. Možda ćete biti skloni previdite teškoće i da se opustite u lažnom osjećanju sigurnosti.
Ako izložite dobro osmišljen plan realizacija je izvjesnija.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM