Magija

Mars opozicija Saturn-Potreban je dodatni napor kako biste vodili brigu o rutinskim zadacima!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Oštrina, surovost, nepokornost, tvrdoglavost, želja za nadvladavanja oporbe, sklonost ka otuđivanju, odvojenost, bol, bolest.
Budite odmjereni sa žudnjom za zadovoljavanjem strasti, pojačana je ambicije i smjelost, a malo je naklonjen zdravom rasuđivanju. Nepotrebna suprotstavljanja i prepreke. Nepovoljni dani za bilo kakve poslove sa starijim ljudima, ugroženim i oboljelima osobama, inženjerima, vojnicima, mašincima. Moguće je da će doći do gubitaka ili neprilika veznih za zemlju, rude, gradjevine ili inženjerske projekte.
Potreban je dodatni napor kako biste vodili brigu o rutinskim zadacima, a vi ste nestrpljivi i skloni odustati. Pretjerano ste osjetljivi na situacije ugroženosti i diskriminacije.

Ukoliko je vaš Sunčev ili Asc-alni znak Jarac, a posebno ukoliko je u vašem natalnom horoskopu aktivan 25 ° stupanj varijabli znakova pojavit će se problemi s količinom energije – premoreni ste i slabo motivirani što na vas djeluje frustrirajuće, javlja se pasivnost i tuga. Problem je i sa temom samopotvrdjivanja i afirmacije jer se javljaju ozbiljne sumnje u dosadašnje rezultate. Čak i blaga dobronamjerna kritika može vas uvrijedi, ali to neće pomoći ako očekujete da svatko oko vas govori s posebnom pažnjom i “u rukavicama”.
Pronadjite balans u kojem ćete se udobno osjećati. Nemojte bježati od odgovornosti i obveza, ili izazivati ​​ljude koji su na vašoj strani. Budite otvoreni za kritike i sugestije – ukoliko ih razmotrite dugoročno će poboljšati kvalitetu vašeg poslovnog uspjeha.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM